Nintendo, 2020 yılı için yeni bir Switch modeli planlamıyor

Ersin Kılıç 31.01.2020 - 10:30
Nintendo Switch Pro modeli için çıkan söylentiler ilk ağızdan yalanlanmış oldu

Bir süredir konuşulan Nintendo Switch Pro modeli ile alakalı söylentilerin en azından 2020 yılı için son bulduğunu söyleyebiliriz. Çünkü Nintendo tarafından yapılan açıklamaya göre Switch konsolu için bu yıl içerisinde herhangi bir model düşünülmüyor.

Nintendo, 2020 yılı için yeni bir Switch modeli planlamıyor

Satış anlamında firmayı oldukça memnun eden Nintendo Switch sonrası bildiğiniz gibi geçtiğimiz sene konsolun Switch Lite sürümü de piyasaya çıkmıştı. Daha ufak, sabit kontrolcüleri olan, tv'den tamamen bağımsız  ve titreşim gibi özelliklerden yoksun olan bu model daha uygun fiyatı ile raflardaki yerini almıştı. Tabi Switch Lite sürümü sonrası Nintendo'nun daha güçlü bir Switch modeli üzerinde çalıştığına dair dedikodular da duymuştuk. Hatta bu modelin görsel anlamda da daha iddialı oyunları çalıştırabileceği ve adının da Nintendo Switch Pro olacağı iddia edilmişti.

İşte tüm bu dedikodulara bu yıl için yanıt veren firma "2020 yılında yeni bir Nintendo Switch modeli planımız olmadığını lütfen unutmayın" cümlesi ile net bir ifadede bulunmuş. Yine de firmanın önümüzdeki yıllar hakkında Switch Pro için bir açıklama yapmaması muhtemelen yıl sonuna doğru bu dedikoduları yeniden ortaya çıkartacaktır diye düşünüyoruz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo, 2020 yılı için yeni bir Switch modeli planlamıyor
İlginizi Çekebilir