Nintendo 3DS, Türkiye'de büyük ilgi gördü!

Merlinin Kazanı 27.03.2011 - 11:24
Nintendo'nun gözlüksüz 3D teknolojisini almayan kalmadı

Nintendo’nun yeni taşınabilir devrimsel el konsolu Nintendo 3DS, dün Avrupa ile aynı zamanda Türkiye’de de satışa çıktı. Gözlüksüz 3 boyutlu oyun oynama imkanı sunan cihazı merak edenler, satış noktalarına akın etti. Günler öncesinden ön sipariş talepleri alan Nintendo 3DS, 2011 yılına büyük bir ses getirecek.

Mart ayı başında Türkiye'de lansmanı yapılan Nintendo 3DS, Türkiye’de raflardaki yerini aldı. Dünyada ilk kez Japonya'da çıktığı ilk gün de kuyruklara neden olan ürün, satışa çıktığı ilk günde büyük ilgi gördü. Özel gözlüklere ihtiyaç duymadan 3 boyutlu oyun oynama imkanı sunan Nintendo 3DS,  3 boyutlu fotoğraf çekme, internete bağlanma, Street Pass ve SpotPass ile geliştirilmiş sosyal ağ yetenekleri gibi yepyeni özellikleriyle el konsolu deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. Cihazdaki yeni arayüzler, 360 derece kontrol sağlayan analog kol, hareket algılama ve gyro hareket sensörleri özellikleri teknolojik boyutuna önem kazandırıyor.

Nintendo 3DS ile birlikte Nintendogs + Cats ("Nintendogs + Cats: Golden Retriever & New Friends", "Nintendogs + Cats: French Bulldog & New Friends" ve "Nintendogs +  Cats: Toy Poodle & New Friends" olmak üzere 3 oyunla gelecek),  Pilotwings Resort ve Super Street Fighter 4 3D Edition oyunları da satışa çıktı. Cihaz yakın zamanda birçok oyunu oynamaya da imkan sunacak.

Nintendo 3DS'e 750 – 800 TL fiyatla ulaşılabilecek. 3 boyutu avuçlarınızan taşıyan Nintendo 3DS ile tanışmak için acele edin.

-Basın Bülteni

Yorumlar 43
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo 3DS, Türkiye'de büyük ilgi gördü!
İlginizi Çekebilir