Nintendo 3DS ve Gözlüksüz 3 Boyutlu Eğlence

Merlinin Kazanı 1.03.2011 - 11:46
Gözlüksüz 3 boyutlu eğlence merakı uzun kuyruklara neden oldu
Nintendo’nun herhangi özel bir gözlüğe ihtiyaç duymayan 3D taşınabilir eğlence cihazı 3DS, dünyada ilk kez Japonya’da satışa çıktı. Nintendo’nun bu devrimsel ürünü, satışa çıktığı ilk gün mağazalar önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldu.

Nintendo 3DS, 3 boyutu avucunuza getiriyor. Cihaz, oyun severlerin merakla beklediği özellikleri ile ilk olarak Japon tüketicilerle buluştu. Nintendo 3DS, 3 boyutlu fotoğraf çekme, dahili hareket ve gyro sensörler, StreetPass ve SpotPass özellikleri ile geliştirilmiş sosyal ağ yetenekleri gibi bir çok yenilik ile satışa çıktı.

Nintendo 3DS ve Gözlüksüz 3 Boyutlu Eğlence
Nintendo 3DS, kullanıcılara 3 boyut efektini kendi istekleri doğrultusunda ayarlayabilmeleri için 3 boyut derinlik ayarını sunuyor. 3 boyut etkisini kullanıcılar kendi gözlerine göre ayarlayabilecek veya tamamen kapatabilecekler. Nintendo DS ailesinin diğer ürünleri gibi çift ekran kullanımı da yine ürün de yer alıyor.  Ayrıca Nintendo 3DS, 360 derece tam kontrol için Circle Pad analog kol ile beraber geliyor.

Nintendo 3DS el konsolu alırken içerisinde yüklü birbirinden farklı ve eğlenceli oyun ve uygulamaları bulunduruyor.  

Kutu içinden çıkan 6 adet AR (augmented reality) kartı ile gerçeklikle oyun iç içe geçiyor. Bu kartlar ile oynarken masanızdan bir ejderha fırlamış gibi şaşırmanız mümkün. Yapımcılar bu teknolojiyi kullanarak yaratıcı fikirleri oyunlarına entegre edebilirler.

Türkiye’deki oyun ve teknoloji meraklıları için Nintendo 3DS, 25 Mart 2011 tarihinde satışta olacak.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 11:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo 3DS ve Gözlüksüz 3 Boyutlu Eğlence
İlginizi Çekebilir