Nintendo Amerika patronu Reggie, yerini Bowser'a bırakacak

Furkan Güler 22.02.2019 - 10:32
Nintendo'da sürpriz değişiklik.

Video oyun dünyasının en kaliteli firmalarından bir tanesi olan Nintendo tarafında sürpriz bir değişiklik yaşandı. Açıklanan bilgilere göre Nintendo Amerika patronu Reggie Fils - Aime, görevini başka bir isme bırakacak. 15 Nisan tarihinde görev değişikliği yaşayacak olan firmanın Amerika şubesinin başına Doug Bowser geçecek. 2003 yılında Nintendo'ya katılan Reggie, hayatının bir kısmını adeta Nintendo'ya adadı. 3DS ve Switch'in başarısında büyük bir yeri olan Reggie, oyuncular tarafından da oldukça seviliyordu. Oyun tanıtımlarında boy göstermekten çekinmeyen patron, bir bakıma Nintendo'nun yüzü olmayı başarmıştı.

Nintendo Amerika'nın patronu Reggie, görevini bırakıyor

Diğer bir yandan yaşanan yönetimsel değişikliğin, Nintendo'nun oyunlarına yansıyıp yansımayacağını merak ediyoruz. Nintendo'nun gelir elde ettiği en büyük pazarlardan bir tanesi olan Amerika'da Nintendo oyunları oldukça seviliyor. Son olarak Super Smash Bros Ultimate ile ortalığı kasıp kavuran firma, umarız diğer konsol firmalarına karşı esaslı bir rakip olabilmeyi sürdürür. Tüm bunların yanında yeni patronun soyadının Bowser olması ise oyuncuları şaşırttı. Nintendo'nun ünlü karakteriyle özdeşleştirilen Doug Bowser'ın, nasıl kararlar alacağı merak ediliyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2019 00:49
Doug bile senin işini yapabilir demişler. İşte böyle CEO oldum diye sevinmeyeceksin. Bu büyük şirketler, bir çırpıda silip atarlar adamı. Yazık oldu Reggie ye.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Amerika patronu Reggie, yerini Bowser'a bırakacak
İlginizi Çekebilir