Nintendo, daha şimdiden yeni konsolunu düşünmeye başladı bile

Furkan Güler 29.12.2017 - 13:22
Nintendo Switch'in haricinde yeni ürünlerini düşünmeye başladılar bile.

Nintendo Switch ile birlikte kısa sürede yüksek satış rakamlarına ulaşan Nintendo, konsoldan aldıkları geri dönüşlerden fazlasıyla memnun olduklarını belirten Nintendo yöneticileri, yaptıkları yeni açıklamalardan sonra oyuncuların dikkatini çekmeyi başardı. Nintendo başkanı Tatsumi Kimishima, verdiği bir röportajta Nintendo'nun yeni ürünlerinden bahsetti. Kimishima, Nintendo Switch'in potansiyelini çok iyi kullandıklarını ve daha şimdiden bir sonraki konsolun nasıl bir şey olabileceği hakkında fikirler ürettiklerini belirtti.

Nintendo ekibi yeni fikirler üretmeye başladı

El ve ev konsolunu bir araya getiren Nintendo Switch, diğer Nintendo konsollarında olduğu gibi her bir özelliğini oyunlarına entegre ediyor. İnovatif açıdan video oyun dünyasının lider firması olan Nintendo, muhtemelen yine oyunculuğu ilerilere taşıyacak projeler üzerinde çalışıyor olabilir.

Nintendo Switch'in kontrolcüsü olan Joy - Con'lar için hareket sensörü ve HD Rumble adı verilen oynanışa etki edebilecek unsurları geliştiren geliştirici ekip, Nintendo cihazlarında yeni bir şeyler denemekten çekinmiyor. Bazı oyuncular ise Nintendo'nun yeni konsolunda mutlaka sanal gerçeklik teknolojisi bulunacağını düşünüyor. Video oyun tarafında Sony'nin etkin olduğu sanal gerçeklik pazarına Nintendo'nun cevabı nasıl olurdu? Oldukça merak ediyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.12.2017 21:37
Umarım direk Mobile odaklanmazlar...Zaten sektörde az firma var...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo, daha şimdiden yeni konsolunu düşünüyor
İlginizi Çekebilir