Nintendo’dan Sömestr ve Sevgililer Günü’ne özel kampanya

Tahir Müstecaplıoğlu 3.06.2010 - 12:31
Nintendo’dan Sömestr ve Sevgililer Günü’ne özel kampanya
Nintendo Wii ve DS Lite süprizlerle tüm Teknosa mağazalarında. Dünyanın en büyük oyun konsolu ve yazılımı üreticilerinden Nintendo sömestr tatili ve Sevgililer Günü hediyeleri için çok özel iki alternatif sunuyor.

Beyin Egzersizleri ile Nintendo DS Lite’a 449 YTL’den, Türkiye’de piyasaya sunulduğu günden beri yok satan Nintendo Wii’ye ise en geniş oyun seçeneği ile 799 YTL’den tüm Teknosa mağazalarında ulaşabilirsiniz.

Sevgililer Gününde fark yaratmak ya da sömestr tatilinde yarıyıl başarısını bir hediyeyle süslemek isteyenleri eğlenceli bir fırsat bekliyor. Tüm dünyada 35 bin adet satarak en çok satan taşınabilir konsol olan Nintendo DS Lite ve Beyin Egzersizleri ile 2 ayda 4 milyon satış adediyle oyun dünyasının yeni hâkimi Wii’ye ulaşmak için en yakın Teknosa mağazasına uğramanız yeterli olacak. Nintendo ve Teknosa‘nın sömestr tatili ve Sevgililer Günü için hazırladığı iki özel paket ile kendi eğlence merkezinizi kurabilirsiniz.

DS Lite paketi Beyin Egzersizleriyle birlikte yalnızca 449 YTL!

Nintendo’nun yalnızca Türkiye’de 1500 adetten fazla satan taşınabilir konsolu Nintendo DS Lite süprizlerle Teknosa’da. DS Lite paketi içinde tüm dünyada gencinden yaşlısına büyük ilgi gören beyin performansını geliştiren oyun “Brain Training” bulunuyor. "Günde on dakika kullanın, beyniniz daha etkin çalışsın" sloganıyla inanılmaz bir başarı elde eden "Dr. Kawashima'dan Beyin Egzersizleri" zihin jimnastiği yapmak isteyenler için özel bir fiyatla Teknosa mağazalarında. Bu özel pakete kampanya boyunca 528 YTL yerine 449 YTL’den tüm Teknosa mağazalarından ulaşmak mümkün olacak.

Wii ile eğlenceli spora merhaba!

2006 yılının sonunda Avrupa ile aynı anda ülkemizde piyasaya çıkan ve oyun konsolları dünyasında devrim yaratan Wii paketinde 5 adet spor oyunu bulunuyor. Eğlenceyle oyunu birleştirerek form tutmak, spor karşılaşmaları yapmak ve sağlıklı bir tatil geçirmek isteyenler için Wii tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. Paketin Teknosa mağazalarındaki satış fiyatı 799 YTL. Ayrıca, en geniş Wii oyun seçenekleri de yine Teknosa mağazalarında.

Nintendo Hakkında :

Dünyanın en eski ve en köklü oyun konsolu ve oyun yaratıcı şirketlerinden Nintendo, 2005 yılı itibarıyla Türkiye’de ürünlerinin tek resmi dağıtıcısı Nortec Eurasia tarafından temsil edilmektedir. Nintendo Co. Ltd., eğlence yaratım alanında tanınmış bir dünya lideridir. Günümüze kadar tüm dünya çapında sattığı 2 milyardan fazla video oyunu ile Nintendo; Mario®, Game&Watch®, Donkey Kong, Game Boy®, The Legend of Zelda® ve Pokémon® gibi eğlence idollerinin yaratıcısıdır. Nintendo; 200 milyon adet ile dünyanın en fazla satan video oyun sistemi Game Boy yanında Game Cube, Nintendo DS, Game Boy Micro, Nintendo Wii gibi popüler video oyun sistemleri için donanım ve yazılım üretmekte ve pazarlamaktadır. www.nintendo.com.tr

Teknosa Hakkında :

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş., teknoloji perakendeciliği kapsamında; elektronik, bilişim, iletişim, kişisel bakım ve optik alanlarında satış ve pazarlama platformu oluşturmak üzere, Hacı Ömer Sabancı Holding A.Ş. bünyesinde kurulmuştur. Teknosa, konusunda uzman 2000’in üzerinde çalışanıyla teknoloji alanında en doğru ürünü, en uygun fiyat ve en iyi hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunmayı hedefleyen bir perakende zinciridir. Türkiye’de teknoloji perakendeciliğinde hizmet veren ilk ve en yaygın mağaza zinciri olan Teknosa, 41 ilde bulunan 146 mağazası aracılığı ile hizmet vermektedir. Tüketicilerin teknoloji ürünlerinde aradıkları her şeyi bulabildikleri Teknosa mağazalarını, ayda 4 milyona yakın müşteri ziyaret etmektedir. www.teknosa.com.tr

Yazarın notu : Basın bülteninin bir yerinde "Tüm dünyada 35 bin adet satarak en çok satan taşınabilir konsol olan Nintendo DS Lite" denmiş ama bunun aslının istatitiklere göre DS+DS Lite satışlarının Ocak 2007 itibariyle 35 milyon adet olması gerekiyor. Basın bülteni olduğu için yazıyı değiştirmeden sadece dipnot yazmayı uygun gördüm.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 11:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo’dan Sömestr ve Sevgililer Günü’ne özel kampanya
İlginizi Çekebilir