Nintendo Direct Duyuruları (8/2/23)

Basın Bülteni 9.02.2023 - 13:52
Metroid Prime Remastered, Nintendo Switch için Nintendo Direct etkinliğinde ortaya çıktı. Ayrıca, Game Boy ve GBA oyun kütüphaneleri için yeni oyunlar eklendi.

Yeni bir Nintendo Direct sunumunda, orijinal olarak Nintendo GameCube sisteminde çıkış yapan ilk Metroid Prime oyununun bir HD yeniden düzenlemesi olan Metroid Prime Remastered, Nintendo Switch sistemi için duyuruldu.

Metroid Prime Remastered'ın dijital versiyonu bugün daha sonra Nintendo Switch'te piyasaya sürülecek ve fiziksel versiyonu 22 Şubat'ta mağazalarda olacak. Nintendo ayrıca, seçkin Game Boy oyunlarından oluşan büyüyen bir kitaplığın dokuz klasik oyunla başlayarak bugünün ilerleyen saatlerinde Nintendo Switch Online hizmetine katılacağını ve Nintendo Switch Online + Expansion Pack hizmetinin de seçkin Game Boy Advance oyunlarından oluşan büyüyen bir kitaplık alacağını duyurdu.

Nintendo Direct Duyuruları (8/2/23)

Nintendo Direct Duyuruları 8/2/2023

The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devamı niteliğindeki The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom bugünün Nintendo Direct'inde de öne çıkıyor. Link'in devasa macerasının oyun görüntüleri arasında Hyrule'un üzerinde yüzen adalar, daha önce hiç görülmemiş silahlar ve gizemli araçlar yer alıyordu. Ayrıca, garip bir gezegende minicik yaratıklara rehberlik ederek engelleri aşmanızı isteyen serinin en yeni oyunu Pikmin 4'ün ilk tam oynanış fragmanı yayınlandı. En son bölümde bir Space Dog, Ice Pikmin ve bir dizi yeni keşif yer alıyor ve 21 Temmuz'da Nintendo Switch'e gelecek.

Video sunumunun öne çıkan diğer özellikleri arasında Nintendo'nun geliştirme ve yayıncılık ortaklarından birçok sevilen karakterin ve serinin Nintendo Switch'e dönüşünü gösteren açıklamalar yer alıyor. Bunlar arasında PROFESÖR LAYTON ve Layton serisinin yeni oyunu The New World of steam; Disney Illusion Island, Mickey ve Arkadaşlarını 2 boyutlu bir platform macerasında sunuyor; Samba de Amigo: Party Central, her zamankinden daha harika bir şekilde yeniden doğan klasik ritim oyunu; Baten Kaitos I & II HD Remaster, Nintendo GameCube RPG klasiklerinin yeniden canlandırılması; Ghost Trick: Gizemli gerilim filmi Phantom Detective; ve Tüm Evrenin Kralı'nın We Love Katamari REROLL+ Royal Reverie'deki dönüşü.

Nintendo Amerika Satış, Pazarlama ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Devon Pritchard, "Her türden oyuncu için sağlam bir Nintendo Switch oyunları serisi ve bugün piyasaya sürülen Metroid Prime Remastered ile Nintendo hala hayranlarını şaşırtmanın ve memnun etmenin yollarını buluyor" dedi. İletişim "2023, Nintendo Switch oyuncuları ve eğlenceye katılmaya can atan herkes için bir başka parlak yıl olacak."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2023 21:44
Pokemon red blue yellow gelirse üyeliğimi düşünmem yenilerim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Direct Duyuruları (8/2/23)
İlginizi Çekebilir