Nintendo DS Lite Türkiye'de

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Nintendo DS Lite Türkiye'de
Nintendo DS Lite
Daha Hafif, Daha Parlak, Daha İnce


Heyecanla beklenen Nintendo DS Lite Türkiye'de!

Nintendo'nun Amerika'da ilk iki günde 136 bin 500 bin satarak inanılmaz bir satış rakamı yakalayan konsolu Nintendo DS Lite, şimdi Türkiye'de!

Oyun konsolu piyasasında çığır açan Nintendo DS'ten daha ince ve daha hafif olan, daha parlak ekranıyla dikkat çekici kalitede görüntü sağlayan DS Lite, 24 Haziran itibarıyla oyun tutkunlarıyla buluştu.

Dünyanın en büyük oyun konsolu ve yazılımı üreticilerinden Nintendo'nun piyasaya çıktığı günden bu yana 4.5 milyon satan Nintendo DS konsolunun gelişmiş versiyonu DS Lite, Amerika ve Japonya'dan sonra şimdi de Avrupa ve Türkiye'de satışa çıkıyor. Türkiye'deki oyun severler; DS'ten daha ince, daha hafif ve daha parlak ekranlı Nintendo DS Lite'in ve oyunların keyfini yaz boyunca çıkarabilecek.

Nintendo DS Lite, Amerika ve Japonya'da satışa çıktığı günden bu yana yeni tasarımıyla tüm tüketicilerin dikkatlerini üzerine çekti ve bir günde büyük bir satış başarısı yakaladı. Amerika'da ilk iki gün 136 bin 500 adet satarak müthiş bir performans gösterdi. DS Lite o kadar hızlı bir şekilde tüketicilerle buluştu ki, 2003 yılında piyasaya çıkan Game Boy Advance SP'den %12 daha fazla sattı.

Nintendo DS Lite, boyutları sayesinde oldukça kolay taşınıyor. Dört farklı ekran parlaklığıyla oldukça kaliteli bir görüntü veren Nintendo DS Lite, beyaz ve siyah olmak üzere iki farklı renge sahiptir. Konsolda Nintendo DS için üretilen tüm oyunların yanında Game Boy için üretilen tüm oyunlar da oynanabiliyor. Yaz tatillerinin en keyifli eğlencesi olacak olan Nintendo DS Lite, 24 Haziran 2006 tarihinden itibaren Bimeks, D&R, EP, Maxitoys, Megavizyon, Netcell, Nezih, Teknosa, Toyzz Shop, Uzelli ve YKM mağazalarında 399 YTL'ye oyun severleri bekliyor.

Nintendo DS Lite ve oyunlarıyla yaz ayları çok keyifli ve eğlenceli geçecek!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo DS Lite Türkiye'de
İlginizi Çekebilir