Nintendo DSi Avrupa ile aynı anda Türkiye'de!

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Nintendo DSi Avrupa ile aynı anda Türkiye'de!
Japonya’da satışa sunulduğu ilk 48 saat içinde 170 bin adetten fazla ve ilk ayda toplam 535 bin adet satış yapan DSi, yepyeni özelliklerle 3 Nisan’dan itibaren tüm Avrupa ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunuluyor.

Geliştirilmiş ses kalitesi ve özellikleriyle bir çok farklı, yaratıcı ses ve müzik uygulamasını kullanıcılarına sunan DSi’de, müziklerinizi dinleyebilir ve farklı efektler ekleyerek kendi remix’lerinizi oluşturabilirsiniz. Yabancı dildeki bir cümleyi yavaşlatarak, doğru okunuşun nasıl söylendiğini kolayca öğrenebilir, şarkıları yavaşlatarak sözlerini ve enstrümantal soloları dinleyebilirsiniz.

Nintendo DSi’ın iki ekranın ortasında ve üst ekranın arkasında bulunan iki adet dahili kamerasıyla fotoğraf çekebilirsiniz. 11 özel kamera efekti sunan Nintendo DSi ile gelen bu iki kamera, yüz hatlarındaki değişimleri ve oyuncu hareketlerini eksiksiz olarak algılayabiliyor. Bu özellik sayesinde, vücudun üst kısmı, eller, kollar ve kafa ile yapılan hareketleri direkt oyuna aktarılabiliyorsunuz.

1000’den fazla Nintendo DS oyununun yanı sıra yeni DSiWare oyunlarını direkt olarak Nintendo DSi’nize indirip oynayabilirsiniz. Nintendo DSi’ın çıkışı ile ücretsiz olarak Nintendo DSi İnternet Tarayıcısı’nı indirip, Nintendo DSi’ları üzerinden kolayca İnternet’e ulaşabilirsiniz. Nintendo DS Lite’dan %12 daha ince olan DSi, 3.25’’ ekrana sahip

Nintendo DSi Avrupa ile aynı anda Türkiye'de!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo DSi Avrupa ile aynı anda Türkiye'de!
İlginizi Çekebilir