Nintendo Gamescom'da Super Mario Odyssey oynatacak

Hakan Hervenik 9.08.2017 - 16:38
Sadece Mario ile yetinemyecek olan Nintendo, Switch'e gelecek olan çoğu oyunu canlı yayında gösterecek.
Yaklaşan Gamescom 2017 ile oyuncularda heyecan artıyor. 22 Ağustos'da başlayacak olan Gamescom'da, birden çok büyük oyun firmaları sahne alacak. Bu firmalardan bir tanesi de Nintendo. Mario hayranlarının merakla beklediği Super Mario Odyssey, Gamescom'da canlı yayında gösterilecek. Sadece Mario ile yetinmeyecek olan Nintendo, Metroid: Samus Returns ve Xenoblade Chronicles 2 gibi oyunlarını da canlı yayında gösterecek. Nintendo'nun her gün yapılacak olan yayınlarını resmi YouTube kanallarından takip edebileceğiz.

Nintendo Gamescom'da Super Mario Odyssey oynatacak
Super Mario serisinin 16. oyunu olan Odyssey, aynı zamanda Super Mario'nun 8. 3D oyunu. Princess Peach ve Bowser'ın düğününü engellemek için Mushromm Kingdom'dan açık dünyaya geçen Mario'nun hikayesini anlatan Oddysey, E3'de büyük bir ilgiyle karşılaşmıştı. Nintendo Switch için özel olarak yayınlanacak olan Super Mario Odyssey'nin, 27 Ekim 2017'de oyun severlerle buluşması bekleniyor.

Oyun diyince akla gelen ilk isimlerden olan Mario, Odyssey ile macerasına devam edecek. Aşağıdan Super Mario Odyssey için yayınlanan E3 videosunu izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Gamescom'da Super Mario Odyssey oynatacak
İlginizi Çekebilir