Nintendo Labo'nun karton parçaları ayrıca satın alınabilecek

Ahmet Özçilingir 21.04.2018 - 14:36
Nintendo Labo parçaları Nintendo Store'da listelendi

Yaptığı yenilikçi konsollarla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Nintendo’nun yeni yenilikçi ürünü Nintendo Labo, oyuncuların büyük beğenisini ve ilgisini çekmeye devam ediyor. Ancak Labo duyurulduğu andan itibaren büyük bir heyecan dalgası yaratmış olsa da, oyuncuların kafasında büyük  bir soru işareti de yaratmıştı. Karton malzemeden yapılmış olan Nintendo Labo parçaları, yeteri kadar dayanıklı mı?

Yıpranan parçaları yeniden satın alabileceksiniz

Çeşitli sitelerde yapılan ilk incelemelere göre bu karton parçalar çok da dayanıklı değil. Özellikle çocuklarıyla birlikte Labo’yu deneyimleyen kullanıcılar, çocukların bu karton parçalara çok da nazik davranmadıklarını, ve bunun karton Labo parçalarının, özellikle çok kullanılan parçalarında, ilerde çeşitli kırılmalara ve yırtılmalara neden olacağını belirtiyor. Ancak panik yapmaya gerek yok! Çünkü, Nintendo Labo yaratıcı ekibi üyesi Yoshiyasu Ogasawara  tarafından yapılan açıklamaya göre, tüm parçalar, uzun süre kullanıma uygun olacak şekilde dayanıklı malzemelerden yapılmış. Ayrıca eğer yıpranan yırtılan parçalar olursa, çok bu parçaların yenilerini satın alabilmek de mümkün olacakmış. Nintendo Store’da yerini alan bu parçaların fiyatları 14 dolar ile 2 dolar arasında değişiyor.

Nintendo Labo'nun karton parçaları ayrıca satın alınabilecek

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2018 19:56
O kartonlar için bir sürü ağaç kesiyorlar. Oyun oynayacağım diye doğayı mı katledeyim? Batsın şu para gözlülükleri yerin dibine. Doymuyorlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2018 10:44
Klasik Nintendo işte
MK Okuru
MK Okuru 22.04.2018 19:33
Adamlar oyun endüstrisinde çığır açabilecek muazzam bir yenilikle geliyolar, klasik nintendo diyosun. Birkaç dolarlık kartonlarla farklı farklı oyunlar oynadığını düşünsene, muazzam bir şey değil mi ey okurlar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Labo'nun karton parçaları ayrıca satın alınabilecek
İlginizi Çekebilir