Nintendo, oyuncular için robot bacağı patenti almış durumda.

Furkan Güler 19.12.2017 - 13:10
Firmadan ilginç bir atılım geldi.

Nintendo, muhtemelen video oyun tarihi boyunca sektöre yön veren nadir firmalardan bir tanesi olmuştur. Her bir özel oyunu ile birlikte bizlere kusursuz oynanış dinamikleri sunan geliştiriciler, bu sefer ilginç bir patent aldı. Patent için yayınlanan görsele baktığımızda mekanik bir robot bacağı görüyoruz. Nintendo'nun bu robot bacağı patentini neden aldığı belli değil ancak kendileri ya yeni bir ürün ile karşımıza çıkacak, ya da firmadan ilginç bir reklam çalışması göreceğiz.

Nintendo, robot bacağı patenti aldı

Nintendo robot bacağı patenti aldı

Ancak NES döneminde Nintendo'nun konsollar dışında bir de robot ürettiğini hatırlayan mutlaka olacaktır. R.O.B. adını alan bu robot, 1985 yılında çıkan ve kısa bir dönem piyasada bulunan Nintendo'nun bu robotuna iki adet özel oyun çıkmıştı. Gyromite ve Stack - Up adını alan bu iki oyun pek fazla tutunamadığı için robot ile birlikte piyasadan kaldırılmıştı.

2018 yılında Metroid Prime 4 ve Pokemon RYO'su ile karşımıza çıkacağı söylenen Nintendo, bakalım oyunculara ne gibi sürprizler yapacak? Video oyunculuğu devamlı ileriye götüren bir firmadan gelen her yeni ürün, oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 13:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo, robot bacağı patenti aldı
İlginizi Çekebilir