Nintendo SNES Classic Mini yakında Avrupa'da satışa sunulacak

Mehmet Atilla Turan 12.09.2017 - 16:32
Yakın dediğimize bakmayın, yine de biraz sabretmeniz gerekecek.

Şu sıralar adından sıkça bahsettiren Nintendo, Switch ile oyun konsolu marketini hükmetmeye devam ediyor. Yakın zaman içerisinde eski konsollarının Mini versiyonunu çıkaran Nintendo, hem eski hem de yeni oyuncularına eskiden oyun oynamanın nasıl bir deneyim olduğunu gösterme amacında. İlk olarak Nintendo Entertainment System Classic Mini ile başlanan Mini serisi, bir hayli tutmuş ve stoklar hemen tükenmişti. Bu durumun çok fazla ilgi çektiğini fark eden Nintendo ise geçtiğimiz günlerde Super Nintendo Entertainment System Classic Mini'yi Kuzey Amerika sekmesinde duyurmuştu.

Avrupa'da ise çıkıp çıkmayacağı soruları havada uçuşurken, Nintendo bugün Twitter'da yayınladığı bildiri ile 2018 senesinde SNES Classic Mini'nin Avrupa'da satılmaya başlayacağını belirtti. Aynı zamanda başka bir Twitter gönderisi ile NES Classic Mini'nin de Avrupa marketine geri dönüş yapacağını belirtti. Sanıyoruz ki Nintendo, NES Classic Mini'ye karşı duyulan ilginin bitmeyeceğini anladı ve yapıma devam etti. Daha öncesinde Amerika'da yapımı beklenmedik bir şekilde durdurulan konsolun durdurulma nedeni basit bir şekilde "Gitgide yapacak malzememiz kalmadığı" idi.

Yine de Nintendo'nun hayranlarını tatmin edip etmeyeceğini yakında göreceğiz. SNES Classic Mini, bu ay içerisinde Amerika'da satılmaya başlanacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.09.2017 07:11
İlgi falan yok yalan bunlar hepsi reklam. Bunu satın alan enayinin önde gideni, flama taşıyanıdır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo SNES Classic Mini yakında Avrupa'da satışa sunulacak
İlginizi Çekebilir