Nintendo, E3 2018'de oyuncuları nelerin beklediğinden bahsetti

Hürkan Çalışkan 28.04.2018 - 14:57
Önümüzdeki dönem Nintendo için hareketli geçecek gibi duruyor.

Nintendo bu yılki finansal brifingi ve E3 2018 içerisinde neler göreceğimizi aynı zamanda açıklayacağını belirten bir tweet attı.

Nintendo iki önemli turnuvaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

2018’in başlarında Nintendo, usta oyuncular için bir turnuva düzenleyeceğini açıklamıştı. Kuzey Amerika, Avrupa, Japonya ve Avustralya’yı temsil edecek takımlar, Splatoon 2  Turnuvası Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecekler. Turnuvanın 11 Haziran pazartesi günü Los Angeles’taki Belasco Tiyatrosu’nda gerçekleşmesi bekleniyor. Ertesi gün içerisinde ise turnuva finalleri gerçekleşecek. Ancak hemen ardından yakın zamanda duyurulan Super Smash Bros Switch turnuvası başlayacak.

Nintendo, 12 Haziran Salı günü yapılacak Splatoon 2 finalleri ve Smash Bros turnuvaları öncesinde, yine internet üzerinden canlı yayında önümüzdeki dönemde gerçekleşecek olan E3 planlarını açıklayacak. Nintendo, 2018 boyunca göreceğimiz, içerisinde Super Smash Bros’ unda yer aldığı yeni oyunlarını tanıtmayı planlıyor.

Nintendo her zamanki gibi, Treehouse live etkinliğini  devam ettirmeyi ve  üçüncü taraf ortaklarını hafta boyunca birkaç Nintendo aktivitesine dahil etmeyi planlıyor.

 Son dönemin Nintendo tarafında oldukça hareketli geçtiğini söyleyebiliriz. Bu sebeple sürprizlere açık olmakta fayda var gibi görünüyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 12:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Super Smash Bros’u kapsayan E3 2018 planlarını açıkladı
İlginizi Çekebilir