Nintendo Switch için 4 yeni oyun geliyor

Berat Darıcı 22.03.2020 - 19:19
Sky: Children of the Light, Eldest Souls, Blue Fire ve Ghost of a Tale! Switch için dört yeni oyun geliyor. Bazıları zaten bildiğimiz isimler.

Switch için 4 yeni oyun duyuruldu. Bunlar Sky: Children of the Light, Eldest Souls, Blue Fire ve Ghost of a Tale. İlk oyunumuz Sky: Children of the Light, iOS platformunda tamamen, Android platformunda ise bazı bölgelerin ulaşabildiği bir oyun. Bu yaz Switch için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun ailecek oynanabilir bir macera oyunu. Thatgamecompany tarafından geliştirilen oyun ilerleyen zamanlarda tüm bölgeler için Android üzerinde de ulaşılabilir olacak. Oyunun Switch versiyonu için paylaşılan duyuru videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Gelelim ikinci oyunumuz Eldest Souls'a. Bu oyunun şu anda Steam üzerinden demosunu oynayabiliyorsunuz. Oyun, 2020 yılı içerisinde PC için çıkış yapacak. Şimdiyse oyunun Switch versiyonu duyuruldu. Bağımsız yapımcı Fallen Flag Studio tarafından geliştirilen oyun, United Label tarafından ise yayınlanıyor. Aksiyon türündeki oyunun 2 GB gibi bir depolama alanına ihtiyacı bulunmakta. Oyunun Türkçe alt yazı ya da arayüz desteği bulunmuyor. Eldest Souls piksel grafikleriyle "soulsvari" bir boss-rush oyunu.

Blue Fire Switch için duyuruldu

Üçüncü oyunumuz Blue Fire belli bir süre Switch platformuna özel olarak çıkışını gerçekleştirecek bir oyun. Robi Studios tarafından geliştirilen aksiyon macera türündeki oyunun yayıncılığını ise Graffiti Games yapıyor. Görevleri ve keşfedilecek karanlık dünyası ile oyuncuların ilgisini çekmeyi umut eden oyunda bolca aksiyon var. Oyun 3D platform tarzında. Oyunda bolca atlamalı engeller var. Bir taşın üzerinden diğerine atlıyoruz. Dev yaratıklar ile savaşıyor bir yandan da mistik tapınakları keşfediyoruz. Graffiti Games tarafından paylaşılan oyunun tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Gelelim son oyunumuza. Karşınızda Ghost of a Tale! Bağımsız yapımcı SeithCG tarafından geliştirilen oyun 13 Mart 2018 tarihinde PC için çıkış yapmıştı. Plug In Digital tarafından yayınlanacak olan Ghost of a Tale şimdiyse Switch için duyuruldu. Steam üzerinde 22 TL fiyat etiketi ile satılan oyun, 5GB depolama alanına ihtiyaç duyuyor. Aksiyon macera türündeki oyunumuz Steam üzerinde 2400'ün üzerindeki oyuncudan %91 oranında olumlu inceleme almış. Bolca hayvanın bulunduğu oyun bizleri orta çağa götürmekte. Gizli unsurlar, kılık değiştirmeler, müttefikler ve düşmanlarla konuşmalar ve görevler içeriyor. Sırları keşfediyor ve tehlikelerle başa çıkıyoruz. Çok küçük bir ekip tarafından geliştirilen oyun fare ve klavye ile tam olarak oynanabilir olarak tasarlanmış. Fakat oyunun geliştiricileri yine de en iyi deneyim için bir Gamepad önermekte.

Switch için 4 yeni oyun geliyor

Animal Crossing New Horizons, Nintendo Switch için çıktı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 05:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch için 4 yeni oyun geliyor
İlginizi Çekebilir