Nintendo Switch kullanıcılarına özel Crysis Remastered sürprizi

Tayfun Kumaş 30.09.2021 - 10:46
Crysis serisinin ilk oyunu olan Crysis Remastered’ın Nintendo Switch sürümü, geçtiğimiz saatlerde fiziksel olarak piyasadaki yerini aldı

Avni Yerli ile Faruk Yerli liderliğinde geçtiğimiz sene ilk önce Nintendo Switch ve ardından da PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için piyasadaki yerini alan Crysis serisinin ilk oyunu olan Crysis Remastered’ın Nintendo Switch sürümü, geçtiğimiz saatlerde fiziksel olarak piyasadaki yerini aldı.Firma, bunu sosyal medya hesaplarında paylaştığı fotoğraflar ile duyurdu. Bugüne kadar dijital olarak satışı gerçekleştiren oyuna artık fiziksel olarak da erişebilirsiniz. 

Crytek, şu an Saber Interactive ortaklığı ile Crysis 2 ile Crysis 3’ün de Remastered sürümlerini içerek “Crysis Remastered Trilogy” paketini hazırlıyor. Bu sürüm ise 15 Ekim 2021 tarihinde hem eski, hem de yeni konsollar başta olmak üzere tüm platformlarda yayınlanacak.

Nintendo Switch kullanıcılarına özel Crysis Remastered sürprizi

Crysis serisini yeniden hareketlendiren firma, tüm bunların dışında VR için “The Climb 2” ve ismi henüz açıklanmamış olan AAA kalitede bir oyunun üzerinde çalışıyor. 

Son olarak Crysis Remastered’ın bu perakende sürüm kopyaları, özel bir bonus sanat kartı içerecek ve bazı hayranlar için geliştirici ekibi tarafından imzalanmış ve 1. gün siparişlerinde rastgele yerleştirilmiş bir koleksiyon sanat kartları da bu sürümde bulunacak.

Ayrıca bakınız: 

Crysis Remastered İnceleme

Crysis Remastered Nintendo Switch İnceleme

Crysis Remastered Trilogy çıkış tarihi açıklandı

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.09.2021 14:06
merhaba tayfun bey Crysis Remastered Trilogy playstation 4 kutulu versiyonu türkiye fiyatı hakkında bilginiz var mı acaba ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch kullanıcılarına özel Crysis Remastered sürprizi
İlginizi Çekebilir