Nintendo Switch Pro E3 fuarında duyurulabilir

Merlinin Kazanı 27.05.2021 - 16:32
Nefesleri tuttuk, yeni Nintendo Switch Pro çıkış tarihi için geri sayım yapıyoruz. Gelen duyumlar E3 fuarını işaret ediyor.

Bloomberg tarafından yapılan haberde, Nintendo el konsolu Switch'in yeni modeli Nintendo Switch Pro çıkış tarihi Eylül ayının öncesine çekildiği iddia edildi. Daha önce çıkış tarihi olarak bu yılın Eylül veya Ekim ayları planlanan konsolun, üretim bandına girdiği ve kısa süre sonra gerçekleşecek olan E3 Fuarı'nda duyurulabileceği düşünülüyor.

Nintendo Switch Pro çıkış tarihi Temmuz 2021 olabilir

Elbette şu an net bir bilgi olmasa da, video oyunlarına ilginin en tepede olduğu dönemde, E3 zamanı bu açıklamanın yapılması son derece olası. Ayrıca Bloomberg'in bildirdiğine göre, yeni model, şu anda 299$'a satışta olan Switch modelinden daha yüksek fiyatlandırılacak. Gerekçe olarak da pandemi sürecinde düşen üretim kapasitesi sebebi ile artan işçilik maliyetleri gösteriliyor. Ayrıca piyasaya sunulacak olan Switch Pro'nun, var olan standart modelin yerini alması bekleniyor. 

Daha önceden iddia edildiği üzere, yeni Switch modelinin 7 inçlik bir Samsung Display Co. OLED ekrana ve TV'ye bağlandığında 4K çözünürlüğü mümkün kılacak daha hızlı Nvidia Corp. grafik işlemcisine sahip olduğu söyleniyor.

Elimizde konu hakkında, iddiadan öte, çok net bilgiler henüz olmasa da, Nintendo'nun uzun süren pandemi sonrasında böyle bir açıklama ile gündemi kendine çevirmek için çaba sarf edeceğine inanıyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.05.2021 08:02
Ona bakarsan
Aşk Seni de bulabilir
Ama bulmaya bilir de
Bakmaya bilirde
Duyurulmazsa bulurum seni ama
Bundan sonra kutularda 5 tane 500 bin olacak
YOKUM DİYORRRRR
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch Pro E3 fuarında duyurulabilir
İlginizi Çekebilir