Nintendo Switch Sports ile televizyon kırmak

Efdal Erdem 1.05.2022 - 11:54
Ekrana kumanda fırlatma geleneği Nintendo Switch Sports ile devam ediyor. Firmanın uyarılarına rağmen kazalar başladı.

Golf, bowling ve tenis gibi çeşitli hareketli aktiviteleri oyuncularına evde de yapma imkanı tanıyan Wii Sports aynı zamanda ekranlara kumanda fırlattıran oyun olarak da biliniyordu. 2006 yılında çıkan ve Nintendo’nun 80 milyondan fazla kopya satmayı başardığı serinin devamı Nintendo Switch Sports ile oldu. 29 Nisan’da gerçekleşen çıkışının üzerinden henüz bir gün bile geçmemişken bir yayıncının elinden fırlayan oyun kumandası ekranına isabet etti ve eski günleri anımsattı.

Nintendo Switch Sports oynarken, canlı yayında ekranına kumanda fırlattı

Twitch yayıncısı 63man daha yeni çıkmış olan Nintendo Switch Sports’ta tenis oynarken elinden fırlayan oyun kumandası televizyon ekranına isabet etti. Televizyon ekranını kırdığını fark eden yayıncının şaşkınlığı hemen yüzüne yansıdı.

Sonra kamerasını kırılan ekranına yönelten oyuncu, Nintendo Switch Sports oynarken ekranını kıran ve bunu kayda alan ilk kişi oldu. Aslında tam bunun gibi kazaları önlemek için Nintendo’nun kumandalarında bileklikler var.

Nintendo Switch Sports ile televizyon kırmak

Kumandayı aralarında dolaştıran çok oyunculu ve sıralı oyunlarda ister istemez kumanda bilekliğinin takılması gerektiği atlanabiliyor. Nintendo Wii Sports ile birlikte ilk kez böyle bir oyun deneyimi yaşayan birçok kişi, Twitch yayıncısı gibi istnmeyen kazalara sebep oldu.

Öyle ki oyun bu kazalarla ünlendi. Hatta Alvin ve Sincaplar filminde yer verilen bir sahnede Nintendo Wii Sports oynayan Alvin elinden kumandayı kaçırmasıyla beraber televizyonu kırıyor. Nintendo, yeni oyun çıkmadan önce Twitter’da uyarılarda bulundu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 18:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo Switch Sports ile televizyon kırmak
İlginizi Çekebilir