Nintendo yeni Zelda oyunu için eleman arayışına girmiş bile

Ersin Kılıç 7.11.2018 - 15:21
Firma yeni eleman arayışına da başladı

The Legend of Zelda: Breath of the Wild ile yılın oyunu dahil birçok ödül kazanan Nintendo, anlaşılan yeni Zelda oyunu için çalışmalara başlamış durumda. Firma bu konuda muhtemelen her zaman tetikte olsa da açılan iş ilanları yeni The Legend of Zelda oyununu da işaret ediyor.

Yeni Zelda oyunu için çalışmalar başladı mı?

ResetERA sitesindeki oyun severler Nintendo'nun resmi Japonya sitesindeki iş ilanlarında bazı önemli ibareler keşfetmiş. Yeni bir oyun için eleman arayışına başlayan Nintendo, yaptığı açıklama ile birlikte adeta yeni Zelda oyununa gönderme yapıyor. İş ilanlarına baktığımızda Nintendo'nun 3D konusunda deneyimli tasarımcıları aradığını görüyoruz. Üstelik bu arayışta zindan ve çevre tasarımları konusunda uzman oyun tasarımcılarını aradıklarını da belirtmişler. 

Eiji Aonuma son olarak yaptığı açıklamada Breath of the Wild'ın yapımına Skyward Sword sonrasında başladıklarını dile getirmişti. Yani Nintendo, Zelda için çok fazla beklemiyor ve oyunu uzun bir geliştirme aşamasından geçiriyor. Muhtemelen başta da belirttiğim gibi yeni Zelda oyunu için çalışmalar çoktan başlamış durumda. Ne diyelim, bize de Link'in yeni macerasını beklemek düşüyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2018 17:29
Şu seride artık female protagonist ile oynamak istiyorum. Oyuna ilginç bir yaklaşım olur kadın ana karakter olursa. Link'i severim ama bu sarışın evlattan başka karakterler görmeyide bir kez olsun isterim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo yeni Zelda oyunu için çalışmalara başlamış bile
İlginizi Çekebilir