Nintendo'nun yeni Indie World sunumunda neler gösterildi?

Ersin Kılıç 16.12.2021 - 13:32
Nintendo'nun bağımsız oyunlar için belli aralıklarla düzenlediği Indie World Showcase sunumunun sonuncusunda neler gösterildi?

Nintendo bildiğiniz gibi Direct sunumlar ile büyük bütçeli oyunlara odaklanırken Indie World Showcase ismini verdiği sunumlarda ise adından da anlaşılabileceği gibi bağımsız oyunlar tarafındaki gelişmeleri oyuncularla paylaşıyor. Son Indie World sunumunda da yine birçok oyuna ve duyuruya yer verildi. Yapılan duyurular ve firmanın açıklaması şu şekilde;

Nintendo'nun yeni Indie World sunumu

Indie World Showcase sunumunda, Nintendo ve dünyanın dört bir yanından gelen yayıncılık ve geliştirme ortakları, bugün gelenler de dahil olmak üzere Nintendo Switch sistem ailesine gelen 19 bağımsız oyunun ayrıntılarını açıkladı.

Videonun öne çıkan özellikleri arasında Herobeat Studios ve Sea of ??Stars'tan Endling – Extinction is Forever'ın dokunaklı yolculuğuna ilk bakış, güneşi ve ayı bile gölgede bırakabilecek kadar yabani sihirli güçlere sahip The Messenger from Sabotage Studios'un bir RPG tanıtıcı bölümü yer alıyor. Bugünün sunumunda yer alan diğer oyunlar arasında, yürekten bir ritim oyunu ve anlatı macerası olan Afterlove EP'ye ilk bakış ve bugün daha sonra piyasaya sürülecek ücretsiz bir demosu bulunan müzikal bulmaca-macera oyunu Figment 2: Creed Valley yer alıyor. Ayrıca bugün ilerleyen saatlerde şu dört oyun da mevcut olacak: Dungeon Munchies, Let's Play! Oink Games, Hindiba: Renkli Bir Masal ve Timelie.

Indie World videosunun tamamını izlemek için ziyaret edin: Indie World - 15/12/2021 (Nintendo Switch) ve Indie World Hub.

Öne çıkan oyunlar

  • Sea of Stars - Sabotage Studio: The Messenger bu ön bölümü, Gündönümü'nün iki Çocuğu'nun hikayesini anlatıyor – bir Ay Keşişi ve bir Güneş Kılıç Dansçısı. Modernleştirilmiş unsurlara sahip klasik RPG hayranları, bu oyunun dönüşlerle dolu hareketli hikayesine, akıcı ve ilgi çekici sıra tabanlı dövüşüne ve serbestçe geçilebilen dünyasına göz atmak isteyecektir. Ayrıca, Chrono Trigger, Chrono Cross ve Xenoblade Chronicles 2 için müzik besteleyen ünlü Yasunori Mitsuda'nın müziklerini de içeriyor. Sea of ??Stars, 2022 tatilinde Nintendo Switch'te çıkıyor. 
  • Aliisha – The Oblivion of Twin Goddesses - UNDERSCORE: Bu bulmaca oyununda, ıssız bir tapınakta güvenli bir şekilde gezinmenin anahtarı işbirliğidir. İster tek başınıza bir gezintiye çıkın, ister oyunu bir arkadaşınızla iki kişilik ortak bir yolculuk olarak keşfedin, ipuçlarını değiş tokuş ederek ve içinde daha derinlere inmenize yardımcı olabilecek cihazları çalıştırarak birlikte çalışmak için ikiz kız kardeşler Aisha ve Lisha'ya ihtiyacınız olacak. tapınak. Ancak dikkatli olun - tapınak, bazıları farklı sonları tetikleyebilecek her türlü tehditkar canavar ve hain tuzakla dolu. Duygusal hikayeyle birleşen içten müzik, içinizdeki sırları ortaya çıkarma yolculuğunuzu tamamlayacak. Aliisha – The Oblivion of Twin Goddesses, 2022 baharında Nintendo Switch için çıkıyor.

Nintendo'nun yeni Indie World sunumunda neler gösterildi?

  • Endling – Extinction is Forever - Herobeat Studios: Son anne tilki olarak, üç yavrusunu hayatta tutman ve onları insanlığın harap ettiği bir dünyada güvende tutman gerekecek. Gizlilik, hayatta kalma ve macerayı harmanlayan bu oyunda, insanların size zarar veremeyeceği Dünya'daki tek yere ulaşmak için harap olmuş ortamlarda yolunuzu alacaksınız. Sonunda, tehlikeli yolculuktan kaç tane yavrusunun sağ çıkacağı size kalmış. Endling – Extinction is Forever, 2022 baharında Nintendo Switch için çıkacak.
  • Figment 2: Creed Valley - Bedtime Digital Games: Bu müzikal bulmaca-macera oyununda insan zihninde geçen ritmik bir dünyada yolunuzu açın. Ödüllü Figment oyununun bu devam oyununda kabuslar her yere kaos yayıyor; onların korkunç planlarına bir son vermek senin elinde. Bir arkadaşınızla tek başınıza ya da yerel olarak* oynayın, çarpışmaya girmek için güvenilir kılıcınızı kullanın, zorlu bulmacaları çözmek için ortamları değiştirin ve müzikal olarak tehditkar düşmanlara karşı senfonik hesaplaşmalar yapın. Figment 2: Creed Valley, Şubat 2022'de Nintendo Switch'te senfonisine başlıyor ve bugün daha sonra Nintendo eShop'ta ücretsiz bir demo sunulacak.
  • OlliOlli World - Roll7: Gnarvana arayışınızda mistik paten tanrılarını keşfetmek için yolunuzu aşındırırken, trickler yaparken, renkli karakterlerle tanışarak Radlandia'nın canlı dünyasında dolaşın. Görevler, zorluklar üstlenirken ve yol boyunca yeni arkadaşlar edinirken keyifli ve tuhaf bir dünyayı dolaşın. OlliOlli World, 8 Şubat 2022'de Nintendo Switch'e geliyor ve bugün Nintendo eShop'ta ön siparişler başlıyor.

Nintendo'nun yeni Indie World sunumunda neler gösterildi?

  • Afterlove EP - Pikselnesia: What Comes After ve Coffee Talk'un yaratıcı yönetmeninden aşk, kayıp ve lirizm hakkında heyecan verici bir anlatı geliyor. Endonezya, Jakarta'da geçen Afterlove EP, kız arkadaşı Cinta'nın vefatından sonra müzik bestelemeye çalışan genç müzisyen Rama'ya odaklanıyor. Görsel roman, ritim oyunu ve anlatı macerasının bir karışımı olan Afterlove EP, Cinta'ya verilen bir sözü yerine getirmek için bir müzik EP'sini tamamlamanız için sizi zorluyor. Endonezyalı grup L'alphalpha'dan orijinal bir film müziği ve Soyatu'dan çarpıcı sanat yönetmenliğinin yanısıra yaptığınız seçimlere dayanan birden fazla son var. 2022 yazında Nintendo Switch'te çıkacak olan Afterlove EP'de yeniden başlayın.
  • Loco Motive - Robust Games: Bu tek oyunculu üzerine tıklamalı komedi macerasında Reuss Express'e tırmanın ve Lady Unterwald'ın şüpheli ölümünü araştırın. Hikâyenin farklı noktalarında başıboş bir avukat, amatör bir dedektif ve gizli bir ajan olarak oynayacaksınız. Yol boyunca, tamamen sesli bir dizi ilginç karakterle tanışacak ve masumiyetinizi kanıtlamak için kafa karıştıran bulmacaları çözeceksiniz. Loco Motive, 2022 yazında Nintendo Switch'e geçecek.
  • River City Girls 2 - WayForward: WayForward, beğenilen beat-'em-up River City Girls'ün devamı ile geri döndü. River City'de daha yüksek riskler, daha kötü sokaklar ve hatta daha fazla üst düzey mizah ile bir kez daha sorun var. Geri dönen güç merkezleri Kyoko ve Misako da dahil olmak üzere altı karakterden birinin kontrolünü elinize alın. River City Girls 2'de yeni hareketler, düşmanlar, alanlar ve öğeler var… dallanan yollarından bahsetmiyoruz bile, ayrıca ilk oyunun bestecisi Megan McDuffee'nin yeni müziği de bulunuyor. Tek başınıza ya da yerel veya çevrimiçi bir arkadaşınızla takım kurun.** River City Girls 2, 2022 yazında Nintendo Switch'e geliyor.
  • Dungeon Munchies - maJAJa: Acıkmış hissediyorsanız, o zaman bu 2D yana kaydırmalı aksiyon platform oyunu kesinlikle size göre. Ölümsüz Necro-Chef Simmer'ın yardımıyla canavarları avlayacak, sonra onları pişirecek ve yiyeceksiniz! Çeşitli yetenekler sağlayan yaklaşık 100 yemek var. Oyun tarzınız için doğru yemeği elde etmek için karıştırın ve eşleştirin. Eklektik bir karakter kadrosu, eğlenceli bir yan bölme hikayesi ve büyüleyici 2D piksel sanatı ile Dungeon Munchies bugün daha sonra Nintendo Switch'e geçtiğinde doymak bilmez bir iştahınız olduğundan emin olun.

Nintendo'nun yeni Indie World sunumunda neler gösterildi?

  • Let’s Play! Oink Games - Oink Games: Geliştirici Oink Games'ten bir masa oyunları koleksiyonu Nintendo Switch'e geliyor. Deep Sea Adventure'da heyecanlı ve riskli hazine avlarına çıkın. Startup'ların en büyük yatırımcısı olun. Moon Adventure'da hayatta kalmak için astronot arkadaşlarınızla birlikte malzemeleri kurtarın. Oyunlar, orijinal masa üstü sürümlerinin hissini yakalarken, anlaşılması kolay olacak şekilde tasarlanmıştır. Tüm oyunları yerel* ve çevrimiçi** yakındaki ve uzaktaki arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz! Let's Play ile bir oyun gecesine başlayın!
  • OMORI - OMOCAT, LLC: Unutulmuş bir geçmişi ortaya çıkarmak için her biri renkli arkadaşlar ve düşmanlarla dolu iki garip ve canlı dünya arasında gidip gelin. Oyunun çoğunu yazan, yöneten ve kodlayan ünlü sanatçı OMOCAT'ın iç ısıtan illüstrasyonlarıyla desteklenen sıra dışı bir hikaye ve sıra tabanlı savaş sistemi yaşayacaksınız. Eleştirmenlerce beğenilen RPG OMORI, 2022 baharında Nintendo Switch'te çıkıyor.
  • Chicory: A Colorful Tale - Team Chicory: Biri olmaya çalışmakla ilgili bir boyama macera oyunu, Chicory: A Colorful Tale, her şeyi çizebileceğiniz bir boyama kitabı dünyasında geçiyor. Yeni yerler keşfetmek, bulmacaları çözmek, arkadaşlarınıza yardım etmek ve dünyayı değiştirmek için boyama güçlerinizi kullanın. Fırçanın sahibi ve süperstar sanatçısı Chicory kayıp ve topraktaki tüm renkler onunla birlikte yok oldu. Fırçayı alıp onun yerini doldurmak size, Chicory'nin bir numaralı hayranına kalmış. Bu büyük bir iş, ama buna hazırsınız… muhtemelen! Chicory: A Colorful Tale bugün daha sonra Nintendo Switch'e geldiğinde boyama yapmaya hazır olun.
  • Timelie - Urnique Studio: Zamanı bir medya oynatıcı gibi kontrol etmenizi sağlayan gizli bir bulmaca macerası Timelie'de her saniye önemlidir. Gizemli bir kedi ve önsezili küçük bir kızın yer aldığı bu arkadaşlık yolculuğunda geçmişten kaçış stratejinizi planlamak için gelecekteki olayları algılayın, geçmiş düşmanları gizlice yakalayın ve zamanı manipüle edin. Hem kızı hem de kediyi aynı anda kontrol edin, hareketlerini ve eylemlerini birbirini tamamlayacak şekilde zamanlayın, düşmanların dikkatini dağıtın ve nihayetinde tuzağa düştükleri dünyadan kurtulun. Timelie'de renkli soyutlamalar ve gerçeküstü görsellerle dolu canlı bir dünyada kendinizi kaybedin Bugün daha sonra bir demo ve tam oyun lansmanı ile Nintendo Switch'e gizlice giriyor.

Indie World sunumunda ayrıca yakında Nintendo Switch'e gelecek olan Don’t Starve Together, Gerda: A Flame in Winter, GRIME, Behind the Frame: The Finest Scenery, Parkasaurus ve Baby Storm gibi  bağımsız oyunların bir montajı da yer aldı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo'nun yeni Indie World sunumunda neler gösterildi?
İlginizi Çekebilir