Nintendo'nun yeni mobil oyunu sonunda duyuruldu

Ersin Kılıç 25.10.2017 - 11:22
Mario'dan sonra akıllı telefonlara Animal Crossing geliyor

Nintendo bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl sürpriz bir açıklama yapmış ve bazı önemli markalarını mobil platformlara, yani akıllı telefonlara da getireceklerini duyurmuştu. Nitekim bu duyurunun ilk meyvesi Mario olmuş ve oyun büyük bir başarıya da imza atmıştı. İşte Nintendo'nun akıllı telefonlar için çıkaracağı yeni oyunun duyurusu da nihayet yapıldı.

Animal Crossing akıllı telefonlara geliyor

Hafta başında Nintendo Direct ile akıllı telefonlar için Animal Crossing duyurusu yapılacağını açıklayan Nintendo, sonunda bu duyuruyu resmiyete döktü. Anroid ve iOS için çıkacak olan Animal Crossing Pocket Camp ile birlikte artık cep telefonlarımızda kendi dünyamızı oluşturabileceğiz. Switch versiyonu merakla beklenen oyunun bu mobil sürümü için çok fazla beklememize de gerek kalmayacak. Henüz tam tarih verilmese de ön kayıtları başlayan oyunun Kasım ayı içerisinde çıkacağı da açıklanmış.

Oyun bedava olsa da Mario'da olduğu gibi bir ödeme sistemi de bulunuyor. Oynayarak ulaşabileceğimiz "Leaf Tickets" sistemine sahip olan yapımda bu eşyaları gerçek parayla da satın alabileceksiniz. Dikey olarak oynanacak olan yapımda serinin takas gibi önemli dinamikleri yerini koruyacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.10.2017 17:06
ya ben splatoon nun mobil versiyonunu istyom
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 14:44
vurdu gol oldu
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo'nun yeni mobil oyunu sonunda duyuruldu
İlginizi Çekebilir