Nintendo'nun yeni oyun alanı CeBIT Bilişim Eurasia

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Nintendo'nun yeni oyun alanı CeBIT Bilişim Eurasia
Bir yıl önce Türkiye pazarına giren Nintendo, en son teknolojiye sahip konsolları, eğlenceli oyunları ve karakterleriyle, Avrasya'nın en büyük teknoloji fuarı CeBIT Bilişim Eurasia'yı "oyun alanı"na dönüştürecek. Nintendo, binlerce oyunseverle TeknoSA standında buluşacak.

Eylül 2005'te Türkiye pazarına giren oyun dünyasının yaratıcı firması Nintendo, ilk kez Avrasya'nın en büyük teknoloji platformu CeBIT Bilişim Eurasia'da yerini alıyor. Nintendo'nun Türkiye'deki ilk yılında yoğun ilgi gören yaratıcı oyun konsolları, eğlenceli oyunları, renkli karakterleri TeknoSA standında oyunsevenlerle buluşacak. Nintendoturkiye.com adlı bir siteleri de bulunan Nintendo hayranlarının da katılarak renkli görüntüler sergileyeceği fuarda, ünlü Nintendo karakteri Mario da yer alacak. Nintendo, oyuncu olsun olmasın herkesi eğitici ve eğlenceli oyunları ile tanışmaya CeBIT'e bekliyor.

Nintendo'nun CeBIT fuarında ziyaretçilerle buluşturacağı oyunlardan biri, Japonya ve Avrupa pazarında satış rekorları kıran Brain Training! Fuarı ziyaret eden genç yaşlı herkes, beyin performansını geliştiren bu eğlenceli oyun ile tanışma fırsatını bulacak.

Haziran ayında Türkiye pazarına sunulan oyun konsolu Nintendo DS Lite, Nintendo'nun standında yer alacak en ilgi çekici oyun konsollarından biri. Nintendo DS'ten daha ince, daha hafif ve daha parlak olan, en iyi kalitede görüntü sağlayan DS Lite, tüm dikkatleri üzerine toplayacak.

Nintendo Türkiye Genel Müdürü Hasan Çolakoğlu, tüm dünyada büyük ilgi gören oyun konsolları ve oyunlarını bir yıl önce Türkiye pazarına sunmaya başladıklarını belirterek CeBIT fuarı ile ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: "Türkiye'deki birinci yılımızda Avrasya'nın en büyük teknoloji platformu olan CeBIT'te yer almaktan heyecan duyuyoruz. İlk kez bu sene katıldığımız CeBIT, eğitici ve eğlenceli oyunlarımızı binlerce kişi ile buluşturmak için çok önemli bir ortam. Renkli ve eğlenceli oyun dünyamızın CeBIT'e gelen binlerce kişi tarafından yoğun ilgi göreceğine inanıyoruz."
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 18:29
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nintendo'nun yeni oyun alanı CeBIT Bilişim Eurasia
İlginizi Çekebilir