Nioh Collection çıkış fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 4.02.2021 - 15:04
Team Ninja tarafından geliştirilen ve Koei Tecmo tarafından yayınlanacak olan Nioh Collection'ın çıkış fragmanını yayınladı.

Team Ninja tarafından geliştirilen ve Koei Tecmo tarafından yayınlanacak olan Nioh Collection'ın çıkış fragmanı yayınladı. Nioh Remastered - The Complete Edition ve Nioh 2 Remastered - The Complete Edition oyunlarını içerecek Nioh Collection, 5 Şubat 2021 tarihinde PlayStation 5 için piyasaya çıkacak. Yayınlanacak bu koleksiyon paketi, Nioh 1 ve 2'nin PlayStation 5 için hazırlanan Remastered sürümlerini ve tüm indirilebilir içeriklerini içerecek.


619,00 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açılan oyunu, dilerseniz ayrı da satın alabiliyorsunuz. Oyunları ayrı satın almak isterseniz Nioh Remastered - The Complete Edition ve Nioh 2 Remastered - The Complete Edition için 459,00 TL ödemeniz gerekiyor. Her iki oyun da 4K çözünürlükte ve 120 FPS kare saniye hızında çalışacak. Ancak oyunu 120 FPS ile oynamak için bu özelliği destekleyen uyumlu bir monitörünüzün olması gerekiyor.

Nioh Collection çıkış fragmanı yayınlandı

Nioh Collection çıkış fragmanı yayınlandı

Nioh 2'den sonra maceraya PlayStation 4'ten sonra yeni nesilde devam etmek isteyenler içinde iki farklı yöntem sunuluyor. İlk olarak PlayStation 4'te Nioh 2 - The Complete Edition'a sahip olanlar, PlayStation 5'te Nioh 2 Remastered – The Complete Edition'a ücretsiz bir şekilde yükseltme yapabilecek. PlayStation 4'te Nioh 2'nin standart sürümüne sahip olanlar ise, PlayStation 5'te Nioh 2 Remastered'a ücretsiz yükseltme yapabilecek ve PlayStation 4'te sahip oldukları indirilebilir içeriklerin PlayStation 5 sürümlerini mağazadan alabilecek.

Nioh dünyasında ölüme meydan okuyun ve karanlığınızı serbest bırakın. Bu zengin koleksiyonda kâbus gibi düşmanlarla ve efsanevi savaşçılarla yüzleşmek için Sengoku-döneminin Japonyasına yolculuk yapacaksınız. Nioh'da samuray yolunda ustalaşın, Nioh 2'de içinizdeki karanlığı serbest bırakın. Her biri PS5 için ustalıkla yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiştir.

Oyunun ana özellikleri

• Altı büyük genişletmenin tamamını içeren Nioh destanını keşfedin.

• Ultra hızlı yükleme süreleri ile 120 FPS'yi hedefleyen bu oyunda Yokai tehdidiyle savaşın.

Son olarak oyunun yayınlanan çıkış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 16:42
Sony'nin 10 teraflops'luk oyuncağını pc ezip geçiyor.karşılaştırma vidyolarına bakın 120 fps'te sony görüntüyü 360p'ye düsürmüş havası veriyor pc de böyle bir şey yok sony ps5 le 50 teraflops güçle gelseydi şimdi devrimi konuşuyoduk
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2021 20:29
La tamam laaa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nioh Collection çıkış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir