Nioh: Complete Edition'da Denuvo koruması olmayacak

Furkan Güler 23.10.2017 - 16:26
Geliştiriciler Denuvo'yu terk etmeye başladı.

Geride bıraktığımı Şubat ayında sadece PlayStation 4 platformlarına çıkan Nioh, sürpriz bir karar ile Ekim'in ilk haftalarında PC platformuna çıkma kararı almıştı. PlayStation 4 sürümüne nazaran saf 4K çözünürlükte desteği ve ücretsiz indirilebilir içerik paketi ile gelen Nioh: Complete Edition'ın, Denuvo koruması kullanmayacağı ortaya çıktı. Yabancı basın ile röportaj yapan oyunun yönetmeni Fumihiko Yasuda, son çıkan AAA oyunların Denuvo ile korunduğunu ancak korumanın bir gün bile dayanamadığını belirtiyor. Hali hazırda PC'lerin işlemcisini sadece korsandan korumak için arka planda devamlı çalışarak yoran Denuvo, yavaş yavaş terkedilmeye başlanıyor.

Nioh, Denuvo'dan vazgeçti

FIFA 18, Middle Earth: Shadow of War ve South Park: The Fractured but Whole'un 24 saat içinde kırılması büyük tepki toplamıştı. Görünüşe göre Team Ninja, oyunun kırılıp kırılmaması konusunda pek fazla endişeli değil. Denuvo'nun oyunu geliştiren firmaya da zarar verdiğini belirten Yasuda, oyunun dağıtımcısı olan KOEI Tecmo'nun da bu korumayı istemediğini belirtti.

Diğer bir yandan umarız oyun güzel bir fare ve klavye desteği ile oyuncuların karşısına çıkar. Yeni oyun 7 Kasım tarihinde dijital olarak satılacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.10.2017 04:35
Arkadaşlar bu oyun çok detaylı bir ingilizce istiyor.Çünkü oyun çok detaylı her silahın 3 ayrı stili her silahın kombusu buda tuşları ezberlemek demek.Zorluğu ayrı bir dert grafik fazla beklemeyin.Hard core oyuncu bu senlik tüm zamanı bunda geçire bilirsin.Ama mekan ve düşman çeşitliliği bekleme
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nioh: Complete Edition'da Denuvo koruması olmayacak
İlginizi Çekebilir