Nioh'un yeni içeriği için video yayınlandı

Ersin Kılıç 25.09.2017 - 11:05
Oyunun Complete Edition sürümü de duyuruldu

Bu yılın en sağlam oyunlarından biri olan ve Souls oyunlarının izinden gitmesine rağmen kendi temasını da başarılı bir şekilde taşıyan Nioh için yeni birindirilebilir içerik haberi daha geldi. Oyunun bu son içeriği ile birlikte ayrıca Complete Edition isimli özel sürümü de duyuruldu. Tahmin edebileceğiniz gibi yapım ekibi bu özel sürüme oyunun şimdiye kadar çıkmış olan tüm içeriklerini ekleyecek.

Season Pass içeriklerini barındıracak olan bu özel sürümde daha önce çıkan Dragon of the North ve Defiant Honor içeriklerinin yanı sıra oyunun son içerik güncellemesi olan Bloodshed indirilebilir içeriği de yer alacak. Bu sene içerisinde Japonya'dahem dijital, hem de kutulu olarak satılacak olan bu özel paketin batıya geliş tarihi ise henüz belli değil. Oyunun bu kutulu sürümünde ayrıca müzik albümü ve sanatsal çizim kitapçığı gibi özel içeriklerin olacağı da belirtilmiş.

Tüm bu bilgilerin yanı sıra oyunun son içeriği olan Bloodshed için bir tanıtım videosu da yayınlandı. Yepyeni boss savaşlarına ev sahipliği yapacak olan bu içeriğin videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
matrix
matrix 25.09.2017 20:05
Bekledim sabırla bekledim sonunda be, hadi batı tarihide verin hadi mayk
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nioh'un yeni içeriği için video yayınlandı
İlginizi Çekebilir