No.70 ekibinin yeni oyunu The Bell için yeni bir görsel geldi

Ersin Kılıç 7.03.2018 - 11:36
Yeni görüntüler gelmeye devam ediyor

No.70: Eye of Basir ile birlikte adından söz ettiren ve son dönemin en popüler Türk oyunlarından birine imza atan Oldmoustache Gameworks ekibi bir süredir yeni oyunları üzerinde çalışıyor. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan The Bell isimli oyun için doğal olarak yeni görüntüler de gelmeye devam ediyor. Yol haritasından sonra oyundan yeni bir görsel daha paylaşıldı.

No.70 ekibinden The Bell geliyor

Yayınlanan yeni ekran görüntüsüne baktığımızda tıpkı önceki görsellerde olduğu gibi karanlık bir tonlama dikkatimizi çekiyor. Işık oyunları ise alevlere, gökyüzündeki aya ve yine tabelalalara teslim edilmiş. Ayrıca görseldeki at arabasının neden orada olduğunu da tabi ki merak ediyoruz.

Bu yeni projenin korku türünde olup olmayacağı ise tabi ki şimdilik belli değil. Oldmoustache Gameworks ekibi muhtemelen bulmaca ve gizemli hikayenin yanı sıra korku dinamiklerini de oyuna yedirecektir. En azından görseller biraz bunu gösteriyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi biz de Merlin'in Kazanı olarak kendilerine bu yeni projede de başarılar diliyoruz.. Yayınlanan bu yeni görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

No.70 ekibinin yeni oyunu The Bell için yeni bir görsel geldi

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 00:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2018 13:06
Türkiyede gta gibi bir oyunun ekibini kurmak çok zor.. Çünkü asgari ücretle çalışan bir sürü bilişim ve programcı mezunumuz var.. Düşük ücretle malesef pahalı bir sistemi yapamazsınız dolasıyla insanlar kendini geliştiremez.. Böylece ülke geri gitmeye mahkumdur çünkü en düşük ev kirası 900 tl
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2018 09:28
başımızdakiler böyle yönetirse ülkeyi geri gideriz tabi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2018 11:46
genel konuşucam ama bizim millet kolaya kaçmak için hep korku oyunlarına yöneliyor çünkü daha az etkileşime sahip. daha etkileşimli oyunlar da ztn bi şeye benzemiyor. bkz. Soldier of the Universe (sen daha iyisini yap kolaysa diyecekler bana yazmasın bi zahmet. alıcı gözüyle konuşuyorum)
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2018 12:34
Size katılıyorum.Kimi yönettiğimizin belli olmadığı, karakterle hiçbir bağ kuramadığımız, oyunda sanki bir karakter yerine uçan bir kamerayı yönettiğimiz, etkileşimin 2 tuştan ibaret olduğu, insan, hayvan veya yaratık hiçbir modellemenin olmadığı,amacının ne olduğunu bilmediğimz max 3 saatlk oyunlar
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2018 12:28
Bunun sebebi ükemizde bu gibi yapımlara yatırımcı desteğinin olmaması. Umarım çok yakında destekleyen birileri olur da sende alıcı gözle çok daha iyi ürünler görebilirsin ülkemizde :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
No.70 ekibinin yeni oyunu The Bell için yeni bir görsel geldi
İlginizi Çekebilir