No Man's Sky, Living Ship güncellemesi yayınlandı

Berat Darıcı 21.02.2020 - 10:24
No Man's Sky için yayınlanan 2020 yılının ilk ücretsiz güncellemesi yaşayan gemi, oyuna 2.3 yaması ile beraber eklenmiş bulunmakta.

No Man's Sky güncellemeleri ile gelişmeye devam ediyor. Living Ship yani yaşayan gemi anlamına gelen güncelleme tahmin edebileceğiniz gibi oyuna yaşayan bir gemi ekliyor. Gerçek anlamda yaşayan bir gemi. Yumurtadan çıkmasından tutun büyüyüp gelişmesine kadar her şeyi ile yaşayan canlı bir gemiden bahsediyor güncelleme. Uzay limanında üzerine oturmanızı gerektirecek türden bir şey değil. 2.3 yaması dahilinde yeni teknolojiler ile beraber gelen gemi mekanik değil. Güncelleme ücretsiz.

Hello Games tarafından geliştirilen, büyük beklentiler ile çıkışını gerçekleştiren ama yarattığı hayal kırıklığı ile oyuncuyu üzen bir oyundu  No Man's Sky. Fakat oyun, aldığı güncellemeler ile o kadar düzeldi ki, insanlar hala oynayama devam ediyor. Yeni yaşayan geminin büyümesine ve gelişmesine ise sizin yardım etmeniz gerekiyor.

Güncelleme ile beraber Starbirth isminde hikaye görevi de oyunda sizleri bekliyor. Performans sorunları ve oyunda bulunan pek çok hatanın çözümü de bu güncellemenin içerisinde. Kullanılan bellek miktarında ve arazi oluşturma konusunda GPU için bazı küçük optimizasyonlar yapılmış.Güncelleme oyunda karşılaşacağınız dev nesneler ve canavarları da bünyesinde barındırmakta. Bazılarının saldırdığı da söylentiler arasında. Oyunda bulunan dev dinozor kafatasları ise ilgi çekmeyi başarmış.

No Man's Sky için 2020 yılının ilk güncellemesi

2020 yılının ilk güncellemesi etrafta uçan tuhaf nesneler karşınıza çıkarmak dışında, tüccar gemileri de artık rastgele şekilde karşınıza çıkarıyor. PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde No Man's Sky'ı oynayabilirsiniz. Hello Games eskiden uzun aralıklar, 7-8 ay gibi zamanlarla büyük güncellemeler yayınlıyordu. Firma artık düzenli olarak her ay güncelleme yayınlamaya çalışıyor.

Neredeyse her güncellemesi ile oyuncuları oyuna başlamaya ikna etmeyi başaran No Man's Sky, bu güncelleme ile ilgi çekmeyi tekrardan başarmış gibi duruyor. Oyunun ne kadar daha güncelleme almaya devam edeceğine dair bir bilgi ise bulunmamakta. Açık dünya macera oyunu No Man's Sky'da, 18 kentilyondan fazla gezegen var. Oyunda yüz binden fazla uzay gemisi ve hayvan bulunuyor. Eğer buraya kadar oyun ilginizi çekmediyse şimdi ilginizi çekmeye başladı değil mi? Oyun tek ve çok oyunculu modları desteklemekte.

Güncellemenin tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan ya da buradan izleyebilirsiniz.

No Man's Sky

No Man's Sky

Sean Murray, No Man's Sky Switch sürümü hakkında ne düşünüyor?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 22:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2020 00:32
Yan hikaye görevleri falan olsa adam gibi, ordular olsa gezegenlerde savaşsak, tek düşman yapay zeka makineler.
MK Okuru
MK Okuru 22.02.2020 20:40
Oyun keşif oyunu abi fazla birşey beklememek lazım ama yinede adamlar manyak oyun yaptılar helal valla
Kalan Karakter: 300 Gönder
No Man's Sky, Living Ship güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir