No Man's Sky'ın yeni güncellemesi ile gemilere yeni özellik

Furkan Sakoğlu 5.09.2017 - 11:09
Artık farklı gemilerin farklı manevra kabiliyetleri olacak
Oyun dünyasının en büyük skandallarından biri haline gelen ve Sean Murray liderliğindeki Hello Games tarafından geliştirilen No Man's Sky, çıkışından önce yapılan açıklamalar ve gösterilen videolar ile oyuncular arasında büyük bir heyecan yaratmış, çıkışından sonra ise beklentilerin altında ciddi derecede ezilmişti. Çıkışından aylar sonra yapılan büyük bir güncelleme ile kendini az çok toplamayı başaran No Man's Sky, bu güncellemenin daha sonra gelecek olan büyük güncellemelere hazırlık olduğunu bizlere belirtmiş, oyundan hala umudu olan oyuncuları da heyecanlandırmıştı. Geçtiğimiz ay yayınlanan 1.3 güncellemesi ile gerçekten de baştan aşağı yenilenen ve neredeyse 30 saatlik bir hikaye ile karşımıza çıkan No Man's Sky, bu güncelleme sonrasında bile ufak çaplı güncellemeler ile gelişmeye devam ediyor.

No Man's Sky'ın yeni güncellemesi ile gemilere yeni özellik
Geçtiğimiz gün yayınlanan 1.35 sürüm numaralı yeni güncelleme ile birlikte oyun içerisinde bulunan gemilere manevra kabiliyeti ekleyen Hello Games, bu sayede farklı gemiler sadece ekipman taşıma sınırı veya hızı ile değil, manevra kabiliyetleri ile de farklı bir gemi hissi vermesini sağlamayı amaçlamış. Yeni güncellemeyi konsollarınız veya Steam üzerinden otomatik olarak indirebilirsiniz.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2017 17:45
ekipman, gemi geliştirme ilk sürüme göre kolay değil sürekli yeni bişiyler aramanız medeniyetlere kendinizi
kanıtlamanız gerekiyo.

ana görev ve yan görevler güzel kurgulanmış.
oyunu şimdi alan biri kötü yorumlara anlam veremez.

yine de fiyatı 90tl'den fazla olmamalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.09.2017 13:43
Hala güncelleme geliyor demek.O kadar oyuna sövdük ama adamlar boşvermek yerine hala uğraşıyor bu taktir edilesi birşey.
Kalan Karakter: 300 Gönder
No Man's Sky'ın yeni güncellemesi ile gemilere yeni özellik
İlginizi Çekebilir