No Time to Die filminin vizyon tarihi ertelendi

Özgür Deveci 22.01.2021 - 13:19
No Time to Die, bir kez daha ertelendi. Daha önce Nisan 2021 olarak açıklanan vizyon tarihi, 8 Ekim 2021 tarihine alındı.

MI6 ajanının yeni maceralarını konu alacak No Time to Die filmi, bir kez daha ertelendi. Daha önce Nisan 2021 olarak açıklanan vizyon tarihi, 8 Ekim 2021 tarihine alındı. Kuzey Amerika'da MGM tarafından gösterime girecek filmin, uluslararası dağıtımını ise Universal üstleniyor. Yaklaşık 200 milyon dolarlık devasa bir bütçeye sahip olan filmin, kar elde etmesi için küresel bilet satışlarının yüksek olması gerekiyor. Dünyada çoğu sinema salonunun kapalı düşünürsek, işler bir hayli zor görünüyor. Geçtiğimiz Perşembe günü yapılan açıklamayla stüdyo, üçüncü kez erteleme kararı aldı.

Son dört filmde 007'de olarak karşımıza çıkmış Daniel Craig'in, sevilen karaktere belki de son kez hayat vereceği No Time to Die, aktif hizmetten ayrılan Bond'un CIA'den olan eski bir dostunun yardım çağrısıyla kısa süre içerisinde görev başına dönmek zorunda kalışını ve yüksek teknolojiyle donanmış gizemli bir kötüyle karşı karşıya kalışını konu alıyor.

No Time to Die filminin vizyon tarihi ertelendi

No Time to Die, 8 Ekim 2021 tarihinde sinemaseverler ile buluşacak

No Time to Die için yapılan erteleme kararı, diğer stüdyoların hala çekilen filmleri erteleme konusunda fikir verebilir. MGM, filmin vizyon tarihini değiştirdikten kısa bir süre sonra Universal, Bob Odenkirk liderliğindeki aksiyon gerilim filmi Nobody'nin 26 Şubat'tan, 2 Nisan 2021'e ertelendiğini duyurdu. Buna ek olarak Sony'de Peter Rabbit 2, Ghostbusters: Afterlife, Cinderella ve Uncharted filmlerinin vizyon tarihilerinin ertelendiğini açıkladı. Ayrıca Universal'ın özel stüdyosu olan Focus Features, Edgar Wright imzası taşıyan Last Night in Soho filmini 23 Nisan'dan, 22 Ekim 2021'e erteledi. Hızlı ve Öfkeli serisinin devamı niteliğindeki F9 filminin de yakın zamanda erteleneceği düşünülüyor. Filmin vizyon tarihi, en son 28 Mayıs 2021 olarak açıklanmıştı.

No Time To Die filminde Bond, aktif hizmetten ayrılmış ve Jamaika’da sakin bir hayatın keyfini sürmektedir. CIA’den eski dostu Felix Leiter yardım için kendisine başvurunca huzuru kısa sürer. Kaçırılan bir bilim insanını kurtarma görevi beklenilenden daha tehlikeli bir hal alır. Bond, tehlikeli yeni teknolojilerle silahlanmış, gizemli bir kötü adamın peşine düşer. Filmin oyuncu kadrosunda Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Ana de Armas, Billy Magnussen, Ralph Fiennes, David Dencik ve Naomie Harris gibi yıldızlar yer alıyor.

Son olarak filmin yayınlanan fragmanlarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 19:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.01.2021 13:14
Şu filmin bile o kadar ertelendiği dünyada insanlar matrix 4 u bu sene görücez saniyolar. Buyuk filmler netflixle kurtulmaz mecbur sinemada gösterilmek zorundalar. Yani cok beklicez daha baba filmleri.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.01.2021 14:56
Demek oluyorki ekim den önce normalleşme hayel
Kalan Karakter: 300 Gönder
No Time to Die filminin vizyon tarihi ertelendi
İlginizi Çekebilir