No Time To Die son fragmanı yayınlandı

Murathan Özlü 2.09.2021 - 01:14
No Time To Die son fragmanı yayınlandı. 007 efsanesinin gecikmeli yayınlanacak olan halkası, Daniel Craig'in veda filmi hissiyatı veriyor.

Son No Time To Die fragmanı, pandemi sebebiyle ertelenen James Bond filmi için serinin hayranlarına son bir fragman verildi. 007: No Time To Die fragmanında Daniel Craig'in James Bond'una bir veda havası sezilebiliyor.

No Time To Die son

James Bond serisinin 25.ci, Daniel Craig'in ise 5.ci -ve son- filmi olacak No Time Die fragmanında, Craig'in Bond'una bir veda hazırlandığı havası sezilebiliyor.

En son No Time To Die fragmanı epik final havası veriyor

Fragmanda " Hiçbir şey sizi bu epik finale hazırlayamaz" ibaresi video içerisinde parçalar halinde gösteriliyor. Bond'un gerçekleştirdiği her görevin, her fedakarlığın bizi bu "epik final"e hazırladığı vurgulanıyor.

Serinin bir önceki filmi Spectre'den 5 yıl sonrasını konu alacak yapımda Bond, CIA ajanı Felix Leiter'in yardım istemesi sonrası tekrar görev başına geçecek. Bond'un " 007'lerin ömürlerinin pek de uzun olmadığının farkındayım" sözü de, Craig'i Bond olarak son görüşümüz olabileceğini ima eden başka bir ipucu.

James Bond serisinin 25.ci filmi, pandemi sebebiyle 2 yıl geç çıkış yaparak Türkiye'de 1 Ekim 2021'de vizyona girecek.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.09.2021 22:40
Birgun ölüp gidicez ama james bond sonsuza kadar surecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
No Time To Die son fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir