Nokia N-Gage servisine beş ödüllü oyun

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Nokia N-Gage servisine beş ödüllü oyun
Nokia ve FISHLABS, N-Gage servisine beş ödüllü mobil oyun eklenmesi konusunda uzlaştı. Buna göre, 2009’da Powerboat Challenge, Rally Master Pro ve Snowboard Hero, 2010’da ise Galaxy on Fire ve Blades & Magic oyunları portföye eklenecek.

Nokia, yüksek kaliteli 3D (üç boyutlu) mobil oyunlar geliştiren ve yayınlayan FISHLABS ile, N-Gage servisine yeni oyunlar eklenmesi konusunda anlaşmaya vardı. 2009’da sunulması planlanan oyunlar arasında, Powerboat Challenge, Rally Master Pro ve Snowboard Hero yer alıyor. 2010’un başında ise Galaxy on Fire ve Blades & Magic oyunları sunulacak. Bütün oyunlar, grafik ve ses kalitesi açısından daha iyi seviyede olacak ve ek özelliklerle geliştirilecek. N-Gage uyumlu mobil telefonların güçlü multimedya yetenekleri sayesinde, FISHLABS artık çok daha iyi bir oyun deneyimi sunacak.

FISHLABS CEO’su Michael Schade, konu hakkında şunları söylüyor: “Nokia ile yapılan N-Gage işbirliği, FISHLABS için kuruluşundan bu yana en önemli kilometre taşlarından biri oldu. Dünyanın en büyük mobil telefon üreticisinin pazarlama gücüyle milyonlarca cihazda oyun sunabilmek, bizim açımızdan önemli bir başarı. Yalnızca yüksek kaliteli ve yenilikçi mobil oyunlara dayanma stratejimiz, Nokia’nın N-Gage üzerinde yalnızca en iyi ürünleri satma stratejisiyle çok iyi örtüşüyor.”

Nokia Oyun Direktörü Gregg Sauter ise şunları ifade ediyor: “FISHLABS mobil oyunlarının üstün kalitesi neredeyse efsanevi. FISHLABS sayesinde N-Gage için en iyi geliştiricilerden biriyle çalışıyor olmaktan çok memnunuz. FISHLABS’in ödüllü oyunları, özellikle çekirdek kitle oyuncular arasında son derece popüler. N-Gage platformunun üstün performansı sayesinde, hem pek çok FISHLABS hayranını kendimize çekebileceğiz, hem de N-Gage için yeni oyuncular kazanabileceğiz.”

Nokia N-Gage servisine beş ödüllü oyun
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 00:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nokia N-Gage servisine beş ödüllü oyun
İlginizi Çekebilir