Nordic atmosferi ile dikkat çeken Song of Iron çıkış tarihi açıklandı

Eren Eroğlu 17.07.2021 - 17:24
Resting Relic tarafından geliştirilen bir bağımsız yapım olan Song of Iron çıkış tarihi 31 Ağustos 2021 olarak açıklandı.

Song of Iron oldukça ilgi çekici gözüken ve tek kişi tarafından geliştirilen bir viking temalı aksiyon macera oyunu. Her ne kadar geçtiğimiz dönemlerde viking teması ile boğulsak da, bir bağımsız yapım olan Song of Iron oldukça hoş gözüken grafikleri ve oynanışı ile ilgimizi çekmeyi başarıyor. Song of Iron çıkış tarihi 31 Ağustos 2021 olarak açıklanmış durumda ve oyun Xbox Series X|S, Xbox One ve Steam tarafına çıkacak.

Song of Iron çıkış tarihi açıklandı

Nordic atmosferi ile dikkat çeken Song of Iron çıkış tarihi açıklandı

Haziran ayında gerçekleşen Steam Next Festivali'nde (Önceki ismi ile Steam Oyun Festivali) Song of Iron'un demosu her ne kadar pek iç açıcı olmasa da yapımcının oyunun çıkışında bu sorunları düzelteceğine inanmak istiyoruz. Oyunun 20$'lık bir fiyat etiketine sahip olacağı söylenirken, ülkemizdeki Steam fiyatı hala gizliliğini koruyor. Oyunun tek geliştiricisi Joe, Twitter hesabından oyunun çıkış tarihi duyurusu ile ilgili bir gönderi paylaşmış.

Son 2 yıl ne kadar büyük bir yolculuktu ve şimdi oyunum Song of Iron çıkış tarihini açıklıyorum. Kendimi tamamen bu projeye verdim ve sonun çıkış tarihini belirlemek için duygu doluyum. Song of Iron, 31 Ağustos 2021'de çıkacak.

Oyunun Steam tarafında ön sipariş kısmı her ne kadar açılmamış olsa da belirtmekte fayda var ki oyun Türkçe dil desteğine de sahip olacak. Ayrıca oyunun çıkış tarihi duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 17:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nordic atmosferi ile dikkat çeken Song of Iron çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir