25. yılı şerefine özel GoldenEye 007 projesi: GoldenEye 25

Mehmet Atilla Turan 6.10.2018 - 16:59
Muhteşem grafikler ve nostalji birleşirse ne olur?

GoldenEye 007, her ne kadar şarap gibi yaşlanmış olsa da, kendine ait oyuncusunu bulabiliyor. N64'te bir hayli popüler ve kesinlikle oynanması gereken yapımlardan bir olan GoldenEye 007, geçtiğimiz haftalarda 25. yaşına girdi. Çoğu oyuncuyu çocukluğuna götüren bu şaheser, 25. yılına özel olarak Unreal Engine 4'e uyarlanıyor.

Olaya bir de harika grafiklerden bakın.

Mod yapımcısı GoldenZen, bu kült N64 klasiğinin yıl dönümü şerefine Unreal Engine 4 versiyonu üzerinde çalışmaya başladı. Proje, oyunun 25. yıl önceki haline sadık kalmayı başarırken, aynı zamanda yeni özellikleri katıyor. En önemlilerinden birkaçı oynadığımız bölüme göre değilen müzikler, yakında geliştirilecek olan menü seçenekleri ve geliştirilmiş yapay zeka olacak. GoldenZen ve ekibi, projenin ne durumda olduğunu oyunculara göstermek için birkaç video eklemeyi de unutmadı.

GoldenEye: 25 halen yapım aşamasında ve ekip yolun başlarında bulunuyor. Her ne kadar işler iyi gözükse de unutmayalım, Nintendo halen GoldenEye 007'nin haklarına sahip bulunuyor. Bu hayran yapımı ve herkesin dikkatini çeken projenin kapatılması sandığımızdan da daha yakın olabilir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 00:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nostalji severlerin merakla bekleyeceği proje ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir