Nusret, Google reklamında oynadı

Furkan Güler 7.11.2017 - 15:33
Nusret'in ünü Google'a kadar geldi.

Nusret hepimizin bildiği gibi artık dünyaca tanınan bir marka haline geldi. Sosyal medyada yaptığı Salt Bae isimli ikonik hareketi sayesinde milyonlara ulaşan Nusret, bu sefer Google reklamında oynadı. Teknoloji dünyasının en büyük şirketlerinden bir tanesi olan Google, geride bıraktığımız yıllarda sevenlerinin karşısına Pixel telefonu ile çıkmıştı. Şimdi ise geliştiriciler Pixel 2 ile birlikte sahip oldukları kalite çıtasını daha da yükseltmek istiyor. Satış rakamları konusunda ortaya oldukça iyi bir iş koyan Pixel, bakalım yeni modeli ile geliştiricileri mutlu edebilecek mi?

Nusret ve Google reklam filminde bir araya geldi

Diğer bir yandan reklamda ise Nusret yine klasik hareketini yaparak ününe ün katmaya devam ediyor. Yaklaşık 2 dakika süren reklamda Pixel 2'nin yapabildiklerine göz atabiliyor. Bir sahnesinde Apple'ın iPhone serisine laf atan Google, görünüşe göre sınırları olmayan bir telefon ile karşımıza çıkacak. Yapay zekanın üstünde oldukça fazla duran Google, bakalım Pixel 2'yi kullanıcılarına sevdirebilecek mi?

Yakın zamanda iPhone X ile piyasalara tekrar giriş yapan Apple'ın ise Samsung ve Google ile nasıl baş edeceğini merak ediyoruz?


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 07:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.11.2017 17:29
Fenomenden öte bir şey, bir karakter. Belki de güzel ülkemden çıkmış, dünyaca tanınan en büyük karakter olma yolunda. Bir film, oyun karakteri gibi. Cadılar bayramında falan kostümünü giyip sokağa çıkan var. Bu adamı olabildiğince desteklemeliyiz çünkü o destek elbet bize geri dönecek.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2017 23:49
Google Pixel'i aldığınızda bir sürü hata ile geliyor,ayrıca daha sıkıntılı tarafı şu;bazılarında bu hataları deneyimleyebileceğiniz bir işletim sistemi dahi olmuyor kısacası Google telefonda sınıfta kaldı...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2017 19:49
1 saniye görünüyor o da bir şey :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.11.2017 19:07
şu adamı turizm reklamlarında falan oynatsalar ya,adamın sosyal medyasına giriyorsun binlerce yabancı insan var
Kalan Karakter: 300 Gönder
Nusret, Google reklamında oynadı
İlginizi Çekebilir