NVidia kartlar için DLSS 2.0 ve Half-Life: Alyx güncellemesi yayınlandı

Ersin Kılıç 23.03.2020 - 17:23
NVIDIA oyuncuları, yeni sürücü güncellemesiyle “Control” ve “MechWarrior 5: Mercenaries” için DLSS 2.0’a sahip olurken Half-life: Alyx için de oyuna hazır!

NVidia ekran kartları için DLSS 2.0 desteğine de sahip olan yeni güncelleme yayınlandı. Bu yeni güncelleme aynı zamanda yeni indirilebilir içeriği çıkacak olan Control ve MechWarrior 5: Mercenaries için DLSS 2.0’a sahip olurken, Half-life: Alyx için de sürücülerinizi hazırlıyor. Firmanın güncelleme ile ilgili yaptığı açıklamalar ve sürücü detayları ise şu şekilde;

NVidia kartlar için DLSS 2.0 ve Half-Life: Alyx güncellemesi yayınlandı

NVIDIA, VR hayranlarının merakla beklediği Half-life: Alyx için GeForce Game Ready Sürücü güncellemesini yayınladı. Yeni sürücü ayrıca Control ve Mechwarrior 5: Mercenaries DLSS 2.0 sürümünü etkinleştirirken Resident Evil 3 and Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint için de en iyi oyun deneyimini sunuyor.

Game Ready Sürücüler, çoğu büyük oyun için lansman günü ya da öncesinde, en iyi performans ve kusursuz oyun deneyimi sunmak üzere hazırlanıyor. Tüm NVIDIA Game Ready Sürücüleri, Microsoft WHQL sertifikalı olarak yayınlanıyor.

Lansman sırasında bir oyun için mümkün olan en iyi performansa ve kaliteye sahip olmak çok önemlidir ve VR oyunlarında bu durum daha da önemli hale geliyor. Oynanış sorunları veya hataları VR deneyimini bozabiliyor. NVIDIA’nın uzun süredir devam ettirdiği Game Ready Sürücü programı, performansı ve gecikmeyi optimize ederek mümkün olan en iyi deneyimi sunuyor, bu da özellikle sorunsuz ve hatasız bir sanal gerçeklik oyunu için büyük önem arz ediyor. Bugün yayınlanan Game Ready sürücüsü ise Half-life: Alyx için en iyi VR deneyimini beraberinde getiriyor.

NVidia kartlar için DLSS 2.0 ve Half-Life: Alyx güncellemesi yayınlandı

Control ve Mechwarrior 5: Mercenaries için DLSS 2.0 güncellemesi

NVIDIA Game Ready Sürücü’lerinin bir başka önemli özelliği, GeForce kullanıcılarına yeni özellikler eklemek için bir dağıtım mekanizması şeklinde çalışması olarak göze çarpıyor. En son sürücü güncellemesi ise bu doğrultuda Control ve Mechwarrior 5: Mercenaries için DLSS 2.0 desteğini getiriyor.

RTX Tensör Çekirdekleri ile güçlendirilen DLSS 2.0, oyunlar için güzel, keskin görüntüler oluştururken kare hızlarını artıran yeni ve geliştirilmiş bir derin öğrenme sinir ağı sistemi olarak dikkat çekiyor. Görüntü kalitesini en üst düzeye çıkarmak ve çözünürlüğü artırmak için performans boşluğu sağlıyor.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 13:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.03.2020 23:47
https://www.youtube.com/watch?v=xhjU3iK2r1o

buna bir çözüm yokmu ya oyun oynanmaz hale geliyor bir yerden sonra
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2020 23:45
kardeş konuyla ne alakası var yaptığın yorumun?
git forumlarda sor sorunu her yere random kopyala yapıştır atma.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2020 08:50
Nvidia çalışıyor valla
Kalan Karakter: 300 Gönder
NVidia kartlar için DLSS 2.0 ve Half-Life: Alyx güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir