1/7

Nvidia Shield

Hakan Bozdemir 7.10.2013 - 15:01
Farklı bir deneyim için
Bildiğiniz gibi el konsolları günümüzde en çok tercih edilen oyun araçları arasında yer alıyor. El konsollarının yanında mobil cihazlar da oyun sektörüne girmiş durumda. Özellikle günümüz telefonları mükemmel bir oyun konsoluna dönüşebiliyor. Teknolojinin gelişimiyle birlikte telefonlarımız da gelişti ve çok iyi performans verebilecek seviyeye geldi. Tabii bu güzel akıllı telefonların yanında bir de tabletler ortaya çıktı.

 Tabletler ile birlikte büyük ekranda daha rahat oyunlar oynayabiliyoruz. Bu tabletlerin bir kısmı bildiğiniz gibi Android işletim sistemini kullanıyor. Oyun geliştiren firmalarda kendi oyunlarının Android versiyonlarını çıkarmaya başladı ve iyi grafiklere sahip oyunları mobil cihazlarımızla oynar olduk. Fakat dokunmatik aracılığı ile oyunları oynadığımız için biraz zorluk çekiyorduk. İşte tam burada Nvidia'nın farkı ortaya çıkıyor.

Nvidia Shield
Nvidia ile birlikte el konsolu hakkında bildikleriniz tamamen değişiyor. Nvida'nın ilk el konsolu Nvidia Shield geçtiğimiz hafta elimize ulaştı. Bizler de yeteri kadar inceleyip cihaz hakkında bilgi edindikten sonra sizlere incelememizi sunmak istedik. Şimdi ürünün incelemesine kutu içeriği ile başlayalım.