NVIDIA Türkiye haberlerini Facebook'tan alın

Merlinin Kazanı 8.11.2012 - 16:11
Artık Facebook üzerinden Türkçe yayın
NVIDIA bugün NVIDIA Türkiye Facebook yerel resmi hayran sayfasını yayımlamaya başladığını duyuruyor. Artık NVIDIA firmasına ait yenilikçi teknolojiler, ürünler, haberler, incelemeler, duyurular NVIDIA Türkiye resmi hayran sayfasından Türkçe dilde takip edilebilecek.

NVIDIA Facebook Türkiye resmi hayran sayfası, NVIDIA’nın geliştirdiği yenilikçi teknolojileri, NVIDIA ve iş ortaklarının yeni ürünlerini, teknoloji haberlerini ve videolarını, resmi duyuruları, ürün incelemelerini, tanıtım kampanyalarını ve yarışmaları duyurmak ve takipçileriyle paylaşmak üzere tasarlandı. Sayfamızdaki paylaşımlar arasında, NVIDIA tarafından düzenlenen veya katılımcı olarak yer aldığı bilişim buluşmaları, konferanslar, atölye ve akademik çalışma duyuruları yer alacak, iş ortaklarımızın NVIDIA tarafından güçlendirilen ürün ve hizmetleri hakkında duyurular yer alacaktır.

NVIDIA Türkiye haberlerini Facebook'tan alın
NVIDIA Türkiye Facebook resmi hayran sayfası son kullanıcıların güncel teknolojileri konuşacakları, deneyim ve görüşlerini paylaştıkları sosyal buluşma yeri olacak ve sayfamızın takipçileri teknoloji bilgilerini düzenlenecek yarışmalarla ödüllendirebilecekler. İş ortaklarımızın NVIDIA teknolojisiyle güçlendirdikleri ürünlerinden en iyi şekilde faydalanmanızı sağlayacak tavsiyelere yeni Facebook sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Geliştiriciler ve akademisyenler NVIDIA Türkiye Facebook resmi hayran sayfasından ulaşacakları duyurularla, NVIDIA ürünleri ve teknolojileri hakkındaki detaylı bilgileri bağlantılarla internet sayfalarımızdan edinebilecekler.

NVIDIA Türkiye Facebook resmi hayran sayfamıza https://www.facebook.com/NvidiaTurkiye bağlantısından ulaşabilirsiniz.  Facebook sayfamız teknik destek vermek amaçlı olmamakla birlikte kullanıcıların deneyim ve önerilerini paylaşabilecekleri bir buluşma ortamı sağlayacaktır. Teknik destek için lütfen NVIDIA Türkiye internet sayfamızda yer alan şu bağlantıyı kullanınız:
https://www.nvidia.com.tr/page/support.html

- Basın Bülteni
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 15:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
NVIDIA Türkiye haberlerini Facebook'tan alın
İlginizi Çekebilir