Obi-Wan Kenobi dizisi bir hayran tarafından filme çevrildi

Murathan Özlü 10.07.2022 - 17:36
Disney+'nın bu seneki en başarılı işlerinden biri olarak kabul edilen Obi-Wan Kenobi dizisi, bir Star Wars hayranı tarafından iki buçuk saatlik bir filme çevrildi.

Obi Wan Kenobi dizisi her ne kadar büyük oranda olumlu eleştiriler alsa da, dizinin temposunun çok yavaş olduğunu düşünen bir Star Wars hayranı, ilginç bir işe girişmiş. Kai Patterson, süresi toplamda 3 saat 40 dakikaya yakın olan ( özetler ve kapanış sekansları sayılmadan) olan diziyi, iki buçuk saatlik bir film olarak yeniden düzenlemiş.

Obi-Wan Kenobi dizisi filme çevrildi

Obi-Wan Kenobi dizisi aslında Star Wars hayranları tarafından çok sevilmişti. Hatta, dizi tek sezon olarak planlanmış olsa da Obi-Wan Kenobi sezon 2 için açık kapı bırakılmıştı. Kai Patterson'un diziden çıkardığı 1 saatlik sürenin içerisinde, dizin başında karşılaştığımız Nadi'nin sahneleri ve Alderaan'daki balo tamamen kaldırılmış. Leia'nın bulunduğu kovalamaca sahneleri de büyük oranda çıkartılmış

Obi-Wan Kenobi dizisi
Patterson'un düzenlediği versiyon Obi-Wan severlere alternatif bir yapım sunuyor. 0bi-Wan Kenobi film versiyonu ücretsiz olarak indirilebilir durumda ancak Patterson, filmi indirmek isteyenlerin Disney+ üyesi olmalarını tercih ettiğini belirtmiş. Bu olayda ilginç olan ise, Obi-Wan Kenobi için aslında bir film üçlemesinin planlandığı. Bu üçleme fikri, ardından diziye dönüştürülmüş.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 18:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Obi-Wan Kenobi dizisi bir hayran tarafından filme çevrildi
İlginizi Çekebilir