Obi-Wan Kenobi dizisi için yayınlanan Darth Vader posteri hayranları heyecanlandırdı

Murathan Özlü 11.03.2022 - 18:16
Obi-Wan Kenobi dizisi için yayınlanan fragmandan bir gün sonra yayınlanan sürpriz poster hayranların en büyük beklentisini doğruladı.

Obi-Wan Kenobi dizisi için sürpriz bir poster yayınlandı. Darth Vader'ın meditasyon odasındaki posterde, Hayden Christensen'in hayat vereceği modern Darth Vader'ın gölgeli bir silüet olarak gördük. Böylece ilk fragmanı yayınlanan Obi-Wan Kenobi dizisinde Darth Vader'ın yer alacağı kesinleşmiş oldu. 

Obi-Wan Kenobi dizisi için yayınlanan sürpriz poster eski filmlere gönderme içeriyor

EW tarafından yayınlanan özel posterde Vader'ın, özellikle serinin beşinci filmi Empire Strikes Back'te bolca gördüğümüz meditasyon odasındaki sahnelerine gönderme yapıldığı konuşuluyor.  Orijinal üçlemede Vader'a hayat veren Dave Prowse'un yerine Darth Vader'ı canlandıracak olan Hayden Christensen, hayranların Vader'ı maskesiz görüp göremeyeceğine dair soruları "gizlilik sebebiyle" cevaplayamayacağını söyledi. 

Obi-Wan Kenobi dizisi için yayınlanan Darth Vader posteri hayranları heyecanlandırdı
Star Wars: Revenge of the Sith ile Star Wars: A New Hope arasındaki bağlantıyı kuracak olan dizide, çok ama çok güçlü bir Darth Vader göreceğimiz belirtiliyor. Sith Inqusitiorlar ile Jedi avının doruğa çıktığı, Vader'ın en terörist zamanlarını görmemiz olası.

Dizisin senaristi Joby Harold, Vader hakkında şu ifadeleri kullanmış:

" Dizide yaşanacak çoğu olayda Vader'ın gölgesi hissedilecek ve dizi ilerledikçe bu gizemi çözmeye yaklaşacağız. Ancak şunu kesin olarak söyleyebilirim ki Vader dizinin bir parçası olacak ve özellikle Obi-Wan ile olan duygusal ilişkisi önemli yer tutacak."

Obi-Wan Kenobi dizisi 25 Mayıs'ta Disney+da yayınlanacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.03.2022 03:35
obiwan ve darth vader arasındaki 'duygusal ilişki', wtf :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Obi-Wan Kenobi dizisi için yayınlanan Darth Vader posteri hayranları heyecanlandırdı
İlginizi Çekebilir