Obi Wan Kenobi dizisi Jedi Fallen Order ile bağlantılı olabilir

Murathan Özlü 7.05.2022 - 17:47
Bu ay sonunda ilk iki bölümü yayınlanacak olan Obi Wan Kenobi dizisi Jedi Fallen Order ile aynı dönemde geçiyor.

Obi Wan Kenobi dizisi yaklaşırken, başroldeki Evan Mcgregor röportaj vermeyi sürdürüyor. En son Jimmy Kimmel'ın programına konuk olan ünlü oyuncu, program sırasında, yeni Star Wars dzisinin, aynı zaman diliminde geçen video oyunu Jedi: Fallen Order ile bağlantılı olabileceğini ima etmiş.

Obi Wan Kenobi dizisi Jedi Fallen Order cameo barındırabilir

Röportaj sırasında yönetmen Deborah Chow'ı öven ve onun, "farklı medya platformlarına dağılmış olan Star Wars ürünlerine tamamen hakim olduğunu" ifade eden Mcgregor, bir video oyununda yaşanan olay ile filmlerde yaşananların birbiriyle çelişmemesi gerektiğini vurgulamış. 

Obi Wan Kenobi dizisi Jedi Fallen Order ile bağlantılı olabilir
Bu açıklamanın ardından serinin hayranları, Obi-Wan Kenobi dizisi ile Star Wars Jedi: Fallen Order'ın aynı zaman diliminde geçtiğine dikkat çekmişler. Jedi Fallen Order sırasında da, Jedi birliğinin çöküşü ve İmparatorluğun yükselişinin ardından Jedi avının başladığını görüyorduk. Obi-Wan dizisinde de benzer bir tema ve ana düşman olarak Sith Inqusitior'lar görülüyor. Tabi dizinin bir noktasında Darth Vader'ı gücünün zirvesinde göreceğimiz de neredeyse kesin.

Dizi sırasında,  jedi:Fallen Order'ın ana karakteri Cal Kestis'i görüp görmeyeceğimizi zaman gösterecek. Obi-Wan Kenobi dizisi yeni fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Obi Wan Kenobi dizisi Jedi Fallen Order ile bağlantılı olabilir
İlginizi Çekebilir