Obi-Wan Kenobi oyuncu kadrosu beklentilerinizi yükseltebilir

Ersin Kılıç 30.03.2021 - 00:42
Obi-Wan Kenobi oyuncu kadrosu açıklandı ve bu kadroya baktığımızda diziye olan beklentimizin bir hayli yükseldiğini söyleyebiliriz.

Obi-Wan Kenobi oyuncu kadrosu resmi olarak açıklandı. Disney yaptığı açıklama ile bazı oyuncuları daha önceden açıklanan Obi-Wan Kenobi dizisinin ana oyuncu kadrosunun tamamını paylaştı. Listeye baktığımızda zaten belli olan isimlerin yanı sıra bazı sürpriz isimlere de yer verildiğini görüyoruz. 

Obi-Wan Kenobi oyuncu kadrosu belli oldu

Obi-Wan Kenobi dizisi uzun süren dedikoduların ardından 2019 yılında düzenlenen D23 etkinliğinde resmiyet kazanmıştı. Bu etkinlikte sahneye çıkan ve 2.üçlemenin belki de en sevilen karakterlerinden biri olan Ewan Mcgregor, Obi-Wan Kenobi karakterine bir kez daha hayat vereceğini duyurmuştu. Bu duyurunun sonrasında ise yine bu üçlemede birlikte rol aldığı Hayden Christensen'ın de dizide olacağını öğrenmiştik. Christensen bildiğiniz gibi 2000'li yıllarda yayınlanan üçlemede Anakin Skywalker, yani Darth Vader karakterine hayat vermişti.

Obi-Wan Kenobi oyuncu kadrosu beklentilerinizi yükseltebilir

Uzun süre sessizliğini koruyan dizi ile ilgili yeni açıklamalar ise geçtiğimiz haftalarda gelmeye başlamış ve tek tek bazı oyuncuların duyurusu ile karşılaşmıştık. Disney son yaptığı açıklamada ise Obi-Wan Kenobi dizisinin Nisan ayında çekilmeye başlayacağını duyurduğu gibi dizinin oyuncu kadrosunu da açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell ve Benny Safdie gibi isimler dizinin kadrosunda yer alacak.

Listeye baktığımızda daha önce açıklanan Indra Varma gibi oyuncuların yanı sıra Joel Edgerton, Kumail Nanjiani ve Sung Kang gibi oldukça önemli oyuncuların kadroda olduğunu görüyoruz. Özellikle Joel Edgerton'ın bu dizinin kadrosunda yer almasına ayrıca sevindiğimi de belirtmem gerekiyor. Bu oyuncuların birçoğunun hangi karakterlere hayat verecekleri ise henüz belli değil. Joel Edgerton ve Bonnie Piesse ise Owen ve Beru Lars karakterlerini canlandıracak. Bu iki isim Bölüm II ve Bölüm III'te de aynı karakterlere hayat vermişlerdi. Lars çifti Star Wars hayranlarının bildiği gibi Luke Skywalker'ın amcası ve yengesi (üvey) olarak seride karşımıza çıkmışlardı.

Obi-Wan Kenobi dizisi Star Wars: Revenge of the Sith hikayesinden 10 yıl sonrasını konu edinecek. Anakin Skywalker'ın iyiden iyiye karanlık tarafa gömüldüğü bu dönemde Jedi ustası Kenobi'nin neler yaptığına odaklanılacak. Mandalorian dizisinde de yer alan Deborah Chow'un yönetmenlik koltuğuna, Joby Harold'un ise yazarlık koltuğuna oturduğu dizinin yapımcı kadrosunda ise Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan ve Deborah Chow dışında dizinin başrol oyuncusu Ewan McGregor da yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 23:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.03.2021 17:53
Ewan ve Hayden???? Sung Kang bide, PauseChamp ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Obi-Wan Kenobi oyuncu kadrosu beklentilerinizi yükseltebilir
İlginizi Çekebilir