Oblivion PS3'te bir başka olacak!

Anıl İşal 3.06.2010 - 12:31
Oblivion PS3'te bir başka olacak!
İlk önce PC kullancıları ile buluşan The Elder Scrolls IV: Oblivion kısa bir süre sonra Xbox 360 sahiplerinin evlerine konuk olmuştu, tüm bunların ardından yapılan "Oblivon PlayStation 3'e de geliyor!" haberi ise PS3 almayı düşünenleri daha da bir azimlendirdi çünkü Oblivion'u PS3'ün aşmış teknik özellikleri ile oynamak bir başka zevk olacaktı...

Geçtiğimiz günlerde gelen haber ise Oblivion'u PS3'te sadece gelişmiş grafikler ve fiziklerle değil içerik bakımından da oldukça farklı bir şekilde göreceğimiz yönünde. Verilen bilgilerden ilki oyunda bulunan ana hikayeyi bitirdikten sonra 10 ile 20 saat arası ekstra bir oyun süresine sahip olacağımız.

Verilen son ve belki de en önemli haber ise PlayStation 3 ile gelecek yeni bir lonca ve bu loncaya girmek için alacağımız görev. The Knights of the Nine* adındaki bu lonca hakkında pek fazla bir bilgiye sahip olunmasa da bu bir çok oyuncunun ağzının sulanmasına engel olamıyor!

* Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Gamespot tarafından yapılan yanlış bir haberde The Knights of the Nine'ın bir ek paket olacağı belirtilmişti ancak daha sonra yapılan açıklamada bunun bir ek paket olmadığı PlayStation 3 ile birlikte gelecek yeni bir görev/lonca olduğu belirtildi.



Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oblivion PS3'te bir başka olacak!
İlginizi Çekebilir