Obsidian, Alpha Protocol 2 yapmak istiyor

Murat Sağlam 22.05.2011 - 12:41
Urquhart: Hatalarımızdan ders çıkardığımız kesin
Alpha Protocol'un geliştiricisi Obisdian'ın CEO'su olan Feargus Urquhart, Play'e verdiği röpörtajda, Alpha Protocol ile karışık tepkiler aldıklarını, bunun oldukça zorlayıcı bir durum olduğunu ama hatalarından ders çıkarmayı başardıklarını söyledi.

Obsidian, Alpha Protocol 2 yapmak istiyor
Urquhart sözlerine şöyle devam etti: " Alpha Protocol zor bir oyundu. Geriye dönüp baktığımızda bazı şeyleri daha iyi yapabileceğimizi gördük ve üzüldük. Oyunda bulunan "cover" yani saklanma, siper alma sisteminin en iyi sistemlerden birisi olmadığını anladık. Acaba bu sistem yerine oyunun diğer yönlerine ağırlık verseydik daha mı iyi olurdu diye de çok düşündük."

"Sonuç olarak kesinlikle bazı noktaları daha iyi yapmamız gerektiğini anladık. Örneğin hikayenin akışında karakterlerin rolleri ve olayların dallanıp budaklanması konusunda geliştirmemiz gereken noktalar var. Şu anda kesinlikle Alpha Protocol 2 üzerinde çalışmıyoruz ama şahsi fikrim yapmamız gerektiği yönünde. Bu oyunun devamını getirmeyi ben şahsım adına çok isterim. Bundan çok daha iyisini yapabileceğimize eminim."

Bu sözlerle bir nevi günah çıkaran Fergaus Urquhart, serinin ilk oyunu hakkında ve olası bir ikinci oyunu için ne düşündüğünü açıkça dile getirmiş oldu.

Yorumlar 25
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 03:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Obsidian, Alpha Protocol 2 yapmak istiyor
İlginizi Çekebilir