Obsidian güzel haber vermeye doymuyor

Murat Halilbeyoğlu 12.02.2013 - 15:51
Los Angeles'ta bir nükleer hikayeye ne dersiniz?
Geçtiğimiz günlerde yeni bir KOTOR oyunu için hazırlandıklarını ve Disney'le görüşmek için gün beklediklerini belirten Obsidian'dan bir güzel haber daha geliyor.

Her ne kadar bazı yönlerden beğenilmese de Fallout 3'ten daha çok sevilen New Vegas için yapımcı firma ikinci bir oyunun peşinde.

Yapılan bir röportajda stüdyo CEO'su Feargus Urquhart New Vegas 2 için vizyonunu açıkladı. Black Isle'da çalışırken serinin ilk oyunlarındaki deneyimlerini de göz önüne alan Urquhart "Fallout 1'den Fallout 2'ye geçerken iki bölgenin birbirine yakın olmasına çalıştık."

Obsidian güzel haber vermeye doymuyor
"Dolayısı ile eğer Fallout: New Vegas 2 ya da başka bir Fallout oyunu yapacaksak bunu Bethesda'nın içindeki ekipten ayırıp yapmamız gerekecek. Bizim oyunumuz Batı Yakası'nda geçmeye devam eder, çünkü biz Batı Yakası insanlarıyız. Bethesda ise Doğu Yakası insanları, o yüzden oyunlerının orada geçmesi mantıklı."

"Ve ayrıca sınırlandırılmış bir bölgeye de ihtiyacımız var. O yüzden misal, Los Angeles iyi bir seçim. Bir Fallout LA olabilir mesela ve epey de farklı olur. Bir yerde, Walking Dead ile Fallout'u birleştirmiş gibi oluruz."

Elbette bunlar henüz Obsidian'ın dileği ya da bize öyle aktarıyorlar. Lakin tahminler, (eğer çıkarsa) Fallout Online'dan önce bir singelplayer Fallout oyununun daha yapılacağı yönünde. O halde bu neden Obsidian'ın dşündüğü Fallout LA olmasın?  
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 09:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
Obsidian güzel haber vermeye doymuyor
İlginizi Çekebilir