Obsidian, Wasteland 2'ye yardımcı olmak istiyor

Murat Halilbeyoğlu 31.03.2012 - 15:55
inXile, dostlarını da yanına alma niyetinde
Dün sizlere Black Isle'ı yeniden kurma fikri aklında olan inXile CEO'su Brian Fargo hakkında bir haber yapmıştık ve bu fikrin başarılı olma yolunun da şu sıralar Kickstarter kampanyası ile oldukça iyi işler yapmaya devam eden Wasteland 2'den geçtiğini belirtmiştik.

Şimdi ise inXlie yaptığı bir duyuru ile Obisidian ile birlikte Wasteland 2 için bir anlaşmaya vardıklarını bildirdi. Buna göre iki firma yeni oyun için tasarım asistanlığı yapacak.

Obsidian, Wasteland 2'ye yardımcı olmak istiyor
Anlaşmada Obsidian'dan Chris Avellone'un Kickstarter kampanyasının 2.1 milyon dolara vurması halinde oyunun tasrımı ve senaryosu üzerinde Wasteland 2 ekibi ile birlikte çalışacağı belirtiliyor. Kampanyanın bitmesine daha 17 gün olduğunu düşünürsek bu rakam ulaşılmayacak bir hedef değil.

Daha önceden de Fallout 1-2, Icewind Dale ve Planscpae: Torment üzerinde de çalışmış olan Avellone kendi alanında harikalar yaratmış bir kişi.

Oyunun programlama işi halan inXlie üzerinde bulunurken firma oyunu daha hızlı yapabilmek adına kullanmak istediği birkaç araç hakkında da Obsidian ile görüşüyor
Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 23:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Obsidian, Wasteland 2'ye yardımcı olmak istiyor
İlginizi Çekebilir