Oculus'a 'Yu-Gi-Oh'tan daha başarılı bir kart oyunu mu geliyor?

İsmet Ergül 26.02.2016 - 11:18
Oculus Rift'in yaratıcısı bir hayli iddialı
Oculus VR'ın kurucusu ve Oculus Rift'in yaratıcısı olan Palmer Luckey'in hayallerinden biri de, Oculus Rift için özel olarak geliştirilmiş bir kart oyununu yaratmakmış meğerse. Hatta Luckey bu konuda o kadar hırslı ki, geliştirilen bu yeni oyunun Yu-Gi-Oh'tan bile daha başarılı olacağını ve de beklememiz gerektiğinin altını çizdi. Yu-Gi-Oh'tan daha başarılı bir kart oyunu denince, acaba 'Magic the Gathering' mi geliyor diye düşünmedik değil. Düşüncelerimizi Luckey sezmiş olmalı ki, resmi Twitter hesabından açıklama dahi yaptı.

Oculus'a 'Yu-Gi-Oh'tan daha başarılı bir kart oyunu mu geliyor?
''Magic the Gathering' tadında bir oyunu geliştirmek harika olurdu!' sözlerini bizlere aktaran Luckey, anlaşılan rengarenk bir kart oyununu Oculus Rift oyuncularına sunacak gibi. Öte yandan, Oculus Rift'in geliştirme ekibinde bulunan Jason Rubin de, kart oyunu geliştirme fikrinden bir hayli memnun gibi görünüyor. Resmi Twitter hesabından açıklama yapan Rubin de, Yu-Gi-Oh hayranı olduğunu belirtmekle birlikte, çalışmalara başlayacağının da haberini bizlerle paylaşıyor.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2016 16:06
Yugioh veya ondan daha iyi bir kart oyunu tıpkı cs gibi bir efsane olabilir. Bana kalırsa direkt Yugioh 'u yapsınlar. Zaten adı var inanılmaz bir oyun olur. Sorunsuz Multi ve akıllıca bir tasarımla almayan kalmaz oyunu. Tabi Steam desteğide olmalı. Oyun iyi tasarlanırsa muhteşem bir eser çıkar. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.02.2016 12:36
Oyun şuan aklımda canlandı. Abi mükemmel olur. Gerçekten de o mavi başlı ejderlerin animasyonlarını görebiliriz. Birbirlerinin kapışması falan. Multiplayer desteği oldu mu birde. Tamam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oculus'a 'Yu-Gi-Oh'tan daha başarılı bir kart oyunu mu geliyor?
İlginizi Çekebilir