Oddworld: New ‘n’ Tasty! Nintendo Switch'e geliyor

Özgür Deveci 12.08.2020 - 11:48
Oddworld Inhabitants tarafından geliştirilen ve Microids tarafından yayınlanan platform oyunu Oddworld: New ‘n’ Tasty! Switch'e geliyor.

Geliştirici Oddworld Inhabitants ve yayıncı Microids, Oddworld: Abe's Oddysee'nin yeniden yapımı olarak yayınlanan sinematik platform video oyunu Oddworld: New ‘n’ Tasty!'nin Nintendo Switch'e geleceğini duyurdu. Önümüzdeki Ekim ayından çıkışını gerçekleştirecek oyun hem dijital hem de fiziksel olarak satışa sunulacak.


Oyun ilk olarak Temmuz 2014'te PlayStation 4 platformu için piyasaya çıkmıştı. Ardından kronolojik sırayla Şubat 2015'te PC, Mac ve Linux, Mart 2015'te Xbox One, Nisan 2015'te PlayStation 3, Ocak 2016'da PS Vita, Şubat 2016'da Wii U ve son olarak Aralık 2017'de de iOS ve Android platformlarına çıkışını gerçekleştirmişti.

Oddworld: New ‘n’ Tasty! Nintendo Switch'e geliyor

Oddworld: New ‘n’ Tasty! Nintendo Switch'e geliyor

Oddworld Inhabitants tarafından geliştirilen ve Microids tarafından yayınlanan aksiyon macera oyunu Oddworld: New ‘n’ Tasty! Nintendo Switch'e geliyor. PlayStation klasiği Abe's Oddysee'nin bu özenle hazırlanmış versiyonunda, orijinal Oddworld kahramanı Abe olarak tarihi yıkıntıları keşfedin, etobur canavarlardan ve çılgın av partilerinden kaçın.

Bir zamanlar Oddworld'ün en büyük et üretme tesisinde mutlu bir yer cilalayıcısı olan Abe, patronunun fabrikadaki esirlerden oluşan iş gücünü, yeni RuptureFarms Tasty Treats et aperatifi ürün grubunun sonuncusuna dönüştürme planını öğrenir. Artık Abe canını kıyma makinesinden kurtarmak zorundadır. Ve bu et çiftliğinden kaçış, onun Destanının sadece başlangıcıdır. Halkının mirasını keşfetme yolculuğunda Abe'yi pek çok tehlike beklemektedir. New 'n' Tasty en güncel yeni nesil teknolojileri kullanarak orijinal Oddworld oyununa yeniden hayat verdi. Sıfırdan geliştirilen bu oyunda nefes kesen görsellerin, gelişmiş ses özelliklerinin ve daha iyi, sizi daha fazla içine alan oyun deneyiminin keyfini sürün.

Son olarak oyunun Nintendo Switch sürümü için yayınlanan duyuru fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz. Yayınlanan videoda gözünüze çarpan detaylar olursa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.08.2020 20:49
Yaşasın çok seviçliyim.
YAŞASIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oddworld: New ‘n’ Tasty! Nintendo Switch'e geliyor
İlginizi Çekebilir