Oddworld Soulstorm için oynanış videosu yayınlandı

Özgür Deveci 17.09.2020 - 12:37
Oddworld Inhabitants geliştirilen ve yayınlanacak olan 2.5D aksiyon macera oyunu Oddworld Soulstorm için oynanış videosu yayınlandı.

Sony'nin PlayStation 5 konsolunu tanıttığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan yapımlardan birisi de Oddworld: Soulstorm olmuştu. PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için piyasaya çıkacak 2.5D aksiyon macera oyunu Oddworld: Soulstorm için "Bigger, Badder, Bolder" adında bir fragman yayınladı. Yayınlanan fragmana baktığımızda oyunun PlayStation 5 sürümünün sağladığı avantajları görüyoruz. Oyunun çıkış tarihi ise maalesef açıklanmadı.

2014'de piyasaya çıkan Oddworld: New ‘N’ Tasty'nin devamı niteliğinde olacak Soulstorm, PlayStation 5'in ultra yüksek hızlı SSD'si ve DualSense kablosuz kontrolcüsü ile çarpıcı görseller sunmasının yanı sıra 3D ses özelliği sayesinde sanki Abe'nin yanındaymışsınız gibi bir his verecek. Buna ek olarak DualSense, dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri ile oyuna teknik anlamda farklılık katacak.

Oddworld Soulstorm için oynanış videosu yayınlandı

Oddworld Soulstorm için oynanış videosu yayınlandı

Geliştirici ve yayıncı Oddworld Inhabitants, 2.5D aksiyon macera oyunu Oddworld Soulstorm için yeni bir oynanış videosu yayınladı. Oyun, New 'n' Tasty'nin bittiği yerden devam edecek ve Abe'in kahramanca yolculuğunda ikinci bölüme başlayacağız. Doğrudan 2014 Oddworld: New ‘N’ Tasty, Oddworld: Soulstorm olaylarından sonra geçen ikinci oyunda Abe’nin kahramanlık macerasını oynayın. Abe, Glukkonlar'ın mega şirket makineleri tarafından çiğnenmek üzere olan ümitsiz Mudokon çarkından bir dönüşüm geçirir ve umut ışığı olmak üzere yükselen, beklenmedik bir kahramana dönüşür.

Oyunun ana özellikleri

•  Abe'nin dehşet verici yeni bir makineyle korkunç savaşına tanık olun

•  Yeni bir hikaye - orijinal hikayemizden ilham alınan eksiksiz bir hikaye anlatısı

•  Oddworld için yeni bir çığır açmayı hedefleyen büyük bir görsel ve sinematik sıçrama

•  Akıllı yeni mekanikler ve son derece patlayıcı tuhaf yeni cihazlar

•  Dengesiz bir toplumun destansı öyküsünü anlatan karanlık bir hikaye

Sony'nin PlayStation sunumunda Oddworld: Soulstorm dışında daha birçok oyun duyuruldu. Aralarında bizi şaşırtan oyunlar olduğu kadar, heyecanladığımız ve ağzımızı açık bırakan oyunlarda oldu. Buna ek olarak PlayStation 5'in fiyatını ve çıkış tarihini merak ediyorsanız buradan bakabilirsiniz. Son olarak yayınlanan fragmanda gözünüze çarpan detaylar varsa, yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2024 19:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2020 11:53
Grafik namına yeni neslin avantajlarını kullanan bir şey göremedim ben. Ps4 te de aynı performansla rahatça çalışabilir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oddworld Soulstorm için oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir