Oddworld: Soulstorm oynanış fragmanı yayınlandı

Özgür Deveci 12.02.2021 - 17:17
Oddworld Inhabitants geliştirilen ve yayınlanacak olan 2.5D aksiyon macera oyunu Oddworld Soulstorm'un oynanış fragmanı yayınlandı.

PlayStation 5 konsolunun tanıtıldığı "Oyunların Geleceği" etkinliğinde duyurulan yapımlardan birisi de Oddworld: Soulstorm olmuştu. Oddworld Inhabitants tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan 2.5D aksiyon macera oyunu için yeni oynanış fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana baktığımızda oynanış dinamiklerinin yanı sıra, oyunun geçtiği farklı mekanları da görüyoruz. Bu yepyeni macerada Abe'in destansı hikâyesi kırılma noktasına ulaşacak. PlayStation 4, PlayStation 5 ve Epic Games Store aracılığıyla PC için piyasaya çıkacak oyunu 79,00 TL fiyat etiketiyle Epic Store üzerinden ön sipariş verebilirsiniz.

Oddworld: New ‘N’ Tasty'nin devamı niteliğinde olan Soulstorm, PlayStation 5'in ultra yüksek hızlı SSD'si ve DualSense kablosuz kontrolcüsü ile çarpıcı görseller sunmasının yanı sıra Tempest 3D AudioTech teknolojisi sayesinde sanki Abe'nin yanındaymışsınız gibi bir his verecek. Buna ek olarak DualSense, dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri ile oyuna teknik anlamda farklılık katacak.

Oddworld: Soulstorm oynanış fragmanı yayınlandı

Oddworld Soulstorm, 2021 İlkbahar dönemine ertelendi

Oddworld: Soulstorm, zanaat, yağma, platform ve gizlilik unsurlarını içeren patlayıcı bir aksiyon macera oyunudur. Sınırları zorlanan karışık bir toplumun destansı hikâyesinin karanlık bir anlatımı olan Oddworld: Soulstorm, New 'n' Tasty'nin bittiği yerden devam edecek ve Abe'in kahramanca yolculuğunda ikinci bölüme başlıyoruz. 2014 yapımı Oddworld: New ‘N’ Tasty olaylarından sonrasını konu alacak ikinci oyunda, Abe’nin kahramanlık maceralarına tanık olacağız. Oyunda Abe, Glukkonlar'ın mega şirket makineleri tarafından çiğnenmek üzere olan ümitsiz Mudokon çarkından bir dönüşüm geçiriyor ve umut ışığı olmak üzere yükselen, beklenmedik bir kahramana dönüşüyor.

Son olarak oyunun yayınlanan oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 07:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 18:04
Umarım ps5 sürümünde bu oyun ray tracing açık native 4K'da 60 fps'te çalışır,,,,,yoksa yeni nesil bir konsol almanın bir mantığı yok...ps5 bize bu oyunu performans modunda düşük çözünürlükte oynatmasında yeni nesil olduğunun hakkını versin.
MK Okuru
MK Okuru 13.02.2021 23:23
Siz zengin oyun içeriği, oynanabilirlik, hikaye, iyi dizayn edilmiş grafikler ve akıcı bir oynanış yerine yok 4K yok über süper grafik diye tutturduğunuz sürece oyun firmaları önünüze grafik motoru demosundan hallice oyunlar koyup bunun üzerinden inek gibi sağmaya devam edecekler.
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 20:49
Sen yeni nesil oynama. 4K saplantısı oluşmuş tiplerde. Yeni nesil oyunlarda 4K 60 FPS mi istiyorsun, o zaman 30.000-40.000 keşi bir ekran kartı için gözden çıkaracaksın, 5-6 binlik konsoldan beklemeyeceksin bunu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oddworld: Soulstorm oynanış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir