Oddworld: Soulstorm sistem gereksinimleri belli oldu

Ersin Kılıç 3.04.2021 - 12:52
Çıkış tarihine çok kısa bir süre kala Oddworld: Soulstorm sistem gereksinimleri konusunda merak edilen resmi açıklama sonunda geldi.

Oddworld: Soulstorm sistem gereksinimleri resmi olarak açıklandı. Yıllara meydan okuyan serinin yeni oyunu Oddworld: Soulstorm, 6 Nisan'da karşımıza çıkacak. PC dışında PS5, Xbox One, PS5 ve Xbox Series X / S konsollarına da çıkacak oyunun klasik oynanış yapısını yepyeni dinamikler ile süslemesi bekleniyor. PC platformunda oyunun Epic Games Store platformuna özel olacağını da hatırlatalım. Ayrıca Playstation 5 sahipleri PS Plus kapsamında Nisan ayı içerisinde bu oyuna bedava olarak ulaşabilecekler.

Oddworld: Soulstorm sistem gereksinimleri açıklandı

Oyunun sistem gereksinimlerine baktığımızda minimum tarafta uzun bir aranın ardından Windows 7 işletim sistemini görüyoruz. İşlemci olarak Intel QuadCore 1.7 Ghz isteyen oyun ekran kartı tarafında ise GTX 670 ile karşımıza çıkıyor. Önerilen tarafa geçtiğimizde ise tabi ki Windows 10 ile birlikte Intel Quad Core 2.3Ghz, NVidia GTX 970 ya da daha yüksek ayarlarda kart istediğini görüyoruz. Kısacası sistem gereksinimleri olarak oyunun bekleyenlerini üzmeyeceğini söylemek mümkün. Oyun açıklaması ve sistem gereksinimleri şu şekilde;

Oddworld: Soulstorm yepyeni bir görsel ve sinematik atılım yapıyor. Patlayıcı bir karışıklığı mümkün kılan yeni akıllı mekanikler ve düzenlenen yeni cihazlar buna destek oluyor. Sınırları zorlanan karışık bir toplumun destansı hikâyesinin karanlık bir anlatımı.

Oddworld: Soulstorm sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri

  • İşletim sistemi: Windows 7 64 Bit
  • İşlemci: Intel Quad Core 1.7Ghz
  • Ekran kartı: NVidia GTX 670 ya da daha iyisi
  • Ram: 8GB

Önerilen sistem gereksinimleri

  • İşletim sistemi: Windows 10 64 Bit
  • İşlemci: Intel Quad Core 2.3Ghz
  • Ekran kartı: NVidia GTX 970 ya da daha iyisi
  • Ram: 16GB

Oddworld: Soulstorm sistem gereksinimleri belli oldu

Oyunun özellikleri;

  • Aksiyon Macera Platform Oyunu: Platform türünü RYO unsurları ekleyerek geliştiriyor ve oyuncunun agresif veya pasif bir şekilde istediği gibi oynamasını sağlıyor.
  • Anlatım: İnsanlığın ironilerine ışık tutan farklı bir mizah anlayışı sunan, karanlık bir hikâye.
  • 2.9D: Ekranı yana kaydırarak ilerlenen geleneksel platform unsurlarıyla sınırlı kalmak yerine, dünyaya dâhil olarak keşfedilebilen dev ölçekli destansı ortamlar.
  • Quarma: Quarma, oyundaki eylemlerini yansıtan bir özelliktir ve Abe ile takipçilerinin nihai kaderini etkiler.
  • Yağma Ekonomisi: Kaynak toplamak için düşmanları gasp et, dolapların içindekileri topla ve çöp kutularını ara. Bunları otomat makinelerinde takas ederek oyundaki birçok görevin üstesinden gelmen için sana daha fazla yöntem sunan ürünleri elde et.
  • Zanaatkârlık: Yağmalanan kaynakları ve otomat makinesi ürünlerini kullanarak karakterlere ve engellere karşı silah veya araç olarak kullanacağın eşyaları yarat.
  • Birlikten Kuvvet Doğar: Ne kadar çok takipçiyi kurtarırsan ayaklanma o kadar güçlü olur. Yarattığın eşyaları takipçilerine hediye et. Agresif veya pasif olmalarına sen karar vereceksin.
  • Oynanış: Yoğun aksiyonlu platform türü, gizlilik ve platform bulmacalarıyla bir araya geliyor. Yakıp yıkabilir, patlatabilir veya etrafından dolaşmayı deneyebilirsin, ancak her turdaki ölümcül ortamlara ve düşmanlara karşı dikkatli ol.
  • Liderlik Tabloları: Tüm seviyeler skor sistemi, liderlik tabloları ve rozetler sunuyor.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2023 10:25
slm ofis-iş yaptıgım basit laptopta bu oyunu oynayabılırmısın. wındows yeni nesil, ekran kartı standrad laptop ıcınden cıkarlardan, ram 8gb,
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2021 12:23
gata 5 keşke samsungdada olsa
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2021 14:53
Bu oyun ps5 de 1440p de oynanmaz bizler yeni nesil konsolları 1440p de oynucaz diye almıyoruz daha gerçekçi grafikler en üst seviyede görsellik için alıyoruz donanıma para veriyoruz karşılığı 1440p mi olucak aklım almıyor en iyisi series x versiyonunu beklemek native 4K'da 60 fps için beklicez
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2021 14:27
1440p yeni nesil ps5'e hoş geldiniz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Oddworld: Soulstorm sistem gereksinimleri belli oldu
İlginizi Çekebilir